Výměna těsnění pod hlavou

vše ohledně modelové řady Corolla
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Petrr píše:
Tonda píše:
Petrr píše:Ještě mě napadlo, jestli se do motoru nemůže dostat voda skrze karburátor, když vypadají všechny svíčky i válce stejně a voda jde do výfuku, ale to je asi blbost...

Známímu jsem teť rozdělával a přetěsňoval karbec na Formanu a přez něj voda jde.Ale u Toyot netuším jak to je,takže neporadím
Mě právě připadá, že do karburátoru jde voda kvůli sytiči, ale jistý si nejsem.

Se koukni ne? :mrgreen:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Petrr píše:Mě právě připadá, že do karburátoru jde voda kvůli sytiči, ale jistý si nejsem.
Ano, voda jde přes tepelný spínač sytiče. Pokud jsou v něm mrazové pojistky, mohou být netěsné. Každopádně u studeného motoru jde vždy z výfuku pára, takže podle toho se závada poznává dost obtížně.
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

ombre píše:
Petrr píše:Mě právě připadá, že do karburátoru jde voda kvůli sytiči, ale jistý si nejsem.
Ano, voda jde přes tepelný spínač sytiče. Pokud jsou v něm mrazové pojistky, mohou být netěsné. Každopádně u studeného motoru jde vždy z výfuku pára, takže podle toho se závada poznává dost obtížně.

A jsme zase chytřejší :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Petrr
Navigátor

Příspěvek od Petrr »

Tak nevim, voda se snad sama od sebe přestala strácet a motor kouří pouze než dosáhne provozní teploty. Skoušel jsem na volnoběh cca po třech minutách 3500 otáček a z výfuku šel bílý až šedý dým. To samé jsem udělal po 20 minutách a z výfuku kouř veškerý žádný. Mám to řešit.... nemám to řešit... No uvidím po víkendu, jestli to tak zůstane, asi hlavu měnit nebudu.
TOYOTA COROLLA LIFTBACK 1.3 1986 Prodáno
TOYOTA COROLLA LIFTBACK 1,4 1994 Prodáno
Odpovědět

Zpět na „Corolla“