to Keeek - jestli mi koupis tu 1. generaci po ktery uz dlouho slintam tak te odstrelim

myslel jsem tu cervenou ze stranek www.datsun.cz, byl jsem se na ni podivat a nebyla az tak dodelana , cenu bych usmlouval - ale chapu ji , rikal ze to pritah z jihu francie a cena je hlavne kvuli tomu dovozuKeeek píše:Nevím jakou máš na mysliJestli je to ta od nás,tak pán za ní chce moc(vzhledem k stavu)a podle posledních info už jí neprodává...Škoda,že mi na tom odkazu nejdou otevřít ty další fotky,protože to vypadá na pěknej úlet
tak ted už nechápu vubec.. ten torsen je LSD se svorností 90% ( nekteré zdroje uvádejí 95-98% konkrétne u supry )tak v cem je problém??libor12 píše:2 Idaho: ja nerekl ze nejde pouzit. To jsme si nerozumeli. Jen keeek chce driftovat a k tomu ucelu je vhodny bud otevreny diff nebo typ lsd. Pokusim se sem nahodit link na clanek,kde je funkce difu popsana jen co se dostanu ke kompu.
přečti si pořádne ten článek.. nidke se tam nepíše že torsen nemuže být LSD, ja to spíše pochopil tak že torsen muže být i ve verzi LSD.libor12 píše:Prave ze v tom clanku je vysvetleno,ze lsd je neco jineho nez torsen. Ten podle udaju ktere si nahodil supra nikdy torsen nemela. Proto se na ni dava hilux ktery torsen prave ma. Ta prvni cast clanku se tyka prave otevreneho a lsd diff. Jeho chovani je pro normalni jezneni nevhodne. Naopak pro drift super. Ucinnosti svoru se rozumi prenest vykon ma to kolo ktere je na pevnem povrchu. Takze ta naprava by pro keeka vhodna byla. Protoze je typu LSD. Naopak hilux ne protoze je to torsem. On by sice nejradsi se sperourozumej uzaverkou
ale nic takoveho nemam v povedomi. Pokud si koupi LSD diff samostatne s nastavitelnou svornosti a da ji na 100% nastaveni,budou zabirat obe kola v jakekoli pozici porad stejne. Skoro jako ta "spera". Jenze to je tak 25k.
bobře asi te zklamu otevřel jsme tři a nia nejeden nebyl lamelovej.. dokonce i arnaut ( supras.nl )tvrdí že ma torsena..Beaver píše:Supra Mk.III ma lamelovej LSD. Limited Slip Diff. je to proto, ze nema stoprocentni svornost, nikdy se neuzavre. Atmosfericke Supry Mk.III byly zpravidla vybavovany jen otevrenym diferencialem, poznat to jde pripadne na obalu - lamelovej ma zespoda chladici zebra. Ten z Hi-luxe patrne nebude lamelovej, proto se pouziva asi jako upgrade.