nebezpecne dvere

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
warrior
Manager Týmu

nebezpecne dvere

Příspěvek od warrior »

nejakou dobu jsem nejezdil nicim jinym,nez svoji Celdou(bezramove dvere).No ale vybyla se mi baterka tak sem ji jel reklamovat tatovou Carismou.Bylo docela hezky,tak jsem si otevrel okynka.Na benzince jsem vystoupil a natankoval.No a kdyz jsem zase nastupoval,tak jsem zapomnel na ten ram dveri a trosku jsem si s rohem,tech dveri,"namasiroval" krk.Tak jsem se "zasmal" jak jsem blbej... :lol:
celica 1,6
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

to se mi taky stavalo jak sem jezdils Celicou a pak přesed do jinyho auta, docela nepřijemny vyliskani když to nečekaš :lol: :lol: :lol:
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 warrior: Toto se mi stávalo u favorita, který měl rohy jako žraločí ploutve, a to na celicu vymluvit nemohu.
Dnes jsem již obezřetný, dveřmi se ani neškrábnu, zato zámek pátých dveří mi asi za chvíli vyrazí do hlavy díru :). Nějaký japonský enginneer, který měl patrně otevřené víko kufru o tři hlavy nad sebou, umístil zboku zámku takový malý, za to ostrý vyhazovací zobáček, který má ten dar, že dokáže opakovaně udeřit do stejného místa, což s oblibou činí a já jsem pak nucen říkat na veřejnosti moc ošklivé věci ;).
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“