nebezpecne dvere
nebezpecne dvere
nejakou dobu jsem nejezdil nicim jinym,nez svoji Celdou(bezramove dvere).No ale vybyla se mi baterka tak sem ji jel reklamovat tatovou Carismou.Bylo docela hezky,tak jsem si otevrel okynka.Na benzince jsem vystoupil a natankoval.No a kdyz jsem zase nastupoval,tak jsem zapomnel na ten ram dveri a trosku jsem si s rohem,tech dveri,"namasiroval" krk.Tak jsem se "zasmal" jak jsem blbej...
celica 1,6
2 warrior: Toto se mi stávalo u favorita, který měl rohy jako žraločí ploutve, a to na celicu vymluvit nemohu.
Dnes jsem již obezřetný, dveřmi se ani neškrábnu, zato zámek pátých dveří mi asi za chvíli vyrazí do hlavy díru . Nějaký japonský enginneer, který měl patrně otevřené víko kufru o tři hlavy nad sebou, umístil zboku zámku takový malý, za to ostrý vyhazovací zobáček, který má ten dar, že dokáže opakovaně udeřit do stejného místa, což s oblibou činí a já jsem pak nucen říkat na veřejnosti moc ošklivé věci .
Dnes jsem již obezřetný, dveřmi se ani neškrábnu, zato zámek pátých dveří mi asi za chvíli vyrazí do hlavy díru . Nějaký japonský enginneer, který měl patrně otevřené víko kufru o tři hlavy nad sebou, umístil zboku zámku takový malý, za to ostrý vyhazovací zobáček, který má ten dar, že dokáže opakovaně udeřit do stejného místa, což s oblibou činí a já jsem pak nucen říkat na veřejnosti moc ošklivé věci .