Ahoj Sopo měl jsem zájem dát kompresor a příslušné další komponenty k němu chladič atd.atd.,nasávání atd.samozřejmě s již další úpravou motoru vstřiky,písty,vent.,nové těsnění, svody kompletní ,změna kompletní elektroniky /nastavení její je problém nikdo to nemá tak udělané s atmosférou na 6G co jsme jen tak zbežně koukali spíše to dávaj na 7G a to je trochu o něčem jiném /,dále samosvor, nová sportovní spojka ten výkon by už byl problém přenést adekvátně, komplet brzdy a vcelku to prešlo do sumy o hodně vyšší 150 tisíc.Malpaso přesně ví o čem mluvím.Napiš mu a řekne ti více o svém upgrade má v své 1,8 turbo-brutální zážitek

. Když jsem si uvědomil kolik jsem jen tento rok dal na ,,prkotiny" - nové pneu,orig. termostat, xenony,mlhovky, plato,kabely, víčko rozdělovače, milión blbůstek k tomu a všechny náplně - absolutně všechny:-) tak kolem 38000 tisíc by se mohlo to pohybovat tak mně ti pravdu povědět přešla chuť.Dávám tam sice věci z těch lepších

ale....A k tomu pravdu říci se mi moc nelíbí představa že bych na pár měsíců přišel o auto ale neměl bych na tom pořád 4 - kolku.To mě přesvědčilo že to není cesta tam kde bych přesně chtěl jít.Samozřejmně když bych chtěl jít jen o 30 koní víš tak bych nemusel dělat takovej zásah a nestálo by to tolik ale když jsem měl ,,chuť " to zvednout z původně zamýšlených 50koní radši 90 koníků výš samozřejmně při dobré km výdrži bez nutnosti to vše po 20000 tisících repasovat a chtěl dosáhnout hlavně příznivého krouťáku tak.... mě přesla chuť úplně.Sečteno, podtrženo GT 4 by mě vyšla levnějc a byla by to 4 kolka a mohl bych ji dělat svým způsobem po ,,částech".Tak moje rozhodnutí je že po doježdění současných kotoučů tam dám EBC brzdy kompletní a budu se hrát už jen s prkotinama a když budu mít někdy penízky koupím 6G GT4 a udělám si ji do ,,původního -koukni galerku" stavu jak nynejší GT.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.