je to ten stříbrnej črvereček s těma dvouma čemasi

to b ymne zajímalo jak "přídavně" chladit.. to turbo bude chlazené olejem už v serii...Floyd píše:Zdravim!
Podle toho, co psal Farock nekde tady na foru (tehdy jeste o jeho Celde) se jedna o turbo Garrett T3, tudis to nebude stock CT26. Ta ´vychytavka´ co tam mas bude mozna nejake pridavne chlazeni turba olejem. Zrejme to tam nekdo dodelaval pri vymene puvodniho turba...jen muj usudek...
ten turbínkovej motor nežen k omezovači to je hovadina, jen ho odepíšeš, na to zvykej to není NA.garfielld píše:vede do toho jen jedna hadička a dva dráty(od vypínače kterej mám pod volantem a můžu ty dva xindly spínat), nic víc nic míň, v tý krabičce jsou 4 otvory, neteče z toho přímo olej proudem nebo tak něco, ale je to celý mastný a v okolý toho je taky dost poprskáno, btw že bdue turbo nejspíš potřebovat za čas repas s tim sem tak něšjak počítal už při koupi, má to nalítáno bez mála 200tis. btw máš pravdu že to nevede do uzlu, ale jen do kompersní části, aspoň co jsem viděl(je tam přístup jak k penězum, takže tam neni moc vidět). s tou tvojí teorií ochcávání WG by to docela i sedělo, páč ten motor při cca 6ti tis. hrozně zvadne a nechce jít už moc dál, dotočit ho k omezovači je o nervy(popravdě ani nevim jestli by to šlo), můžu zkusit jaxe bude chovat když to nějak přepnu.
S tim přepadem od turba je to kravina já vim, ale když sem viděl jak to to celý mastný tak mě to napadlo
já tam taky nemám žádnej filtřík nebo tak něco, jen dirkaIdaho píše: moje CT26 mela nabeháno přes 160tis a nesla tím EBC ani mlha a to sem tam neměl filtříky jako máš ty ( jen proste dírku.. )
myslel jsem ty dav válečky na boku, nekteré VSV ventily tam práve maji takové malé filtříky, vypadá to podobne.garfielld píše:neboj, netočim ho k omezovači, vlastně normálně ho točim sotva na 4tis. ale zkusil sem to.
Ok... takže k otázce "co je to?!" přibyla další, kde nechat repasovat a za kolik(cca ?) ?a jaký je tam turbo, CT26?
já tam taky nemám žádnej filtřík nebo tak něco, jen dirkaIdaho píše: moje CT26 mela nabeháno přes 160tis a nesla tím EBC ani mlha a to sem tam neměl filtříky jako máš ty ( jen proste dírku.. )
no že to nikdo nedokáže tak aby to vydrželogarfielld píše:podle toho co nacházim tak sériově je tam CT26, jen pro rekapitulaci, v čem je problém repase u něj?