Problémy u E10 r.v.96 po 300tis km??
- Tomas LJ70
- Člen Týmu
Prostě klepe toarcci píše:Jakým zbůsobem, se projevují ty tyčky stabilizátoru, já jsem měnil silembloky stabil. v předu a vzadu a nevim jestli bych nemel dat i ty tičky. auto má najeto 190 000 a budou to origináli, protože auto mám od 120tkmTomas LJ70 píše:Ahoj, taky se přidám. Corollka mi slouží věrně už osm let (celkově jí bude 14). Najeto asi 400tis. Motor bez problémů, jediný co se měnilo byla před měsícem vodní pumpa (originál od Nipparts za cca 1000,-kč) a kontakty (uhlíky) na startéru , výfuk stále originál a drží. Cca po každých 150tis km odchází tyčky stabilizátorů na přední a zadní nápravě, ale je to poměrně levná a nenáročná oprava. Osobně jsem přesvědčený, že je moje Corollka to nejhezčí a nejvěrnější auto jaké jsem si mohl přát.

Toyota Corolla 1,3 66KW. Rv.94. Najeto 350.000km.
Toyota Corolla 1,3 55KW. Rv.91 Najeto 186.000km
- Tomas LJ70
- Člen Týmu
Zkus kontaktovat davelop.cz . Ale nejdřív si to nech prohlídnout mechanikem, jestli jsou to opravdu ložiska ! Může tam chrastit cokoliv, třeba jen bordel v brzdovym bubnu, nebo sjetý a špatně nastavený pakny.Ing_Mazi píše:Nevíte co za typ a označení jsou ložiska na zadní nápravě? Chrastí mi zadní levé kolo, takže potřebuju vyměnit ložiska
Toyota Corolla 1,3 66KW. Rv.94. Najeto 350.000km.
2 Mazi: a proč myslíš, že je na konci mého příspěvku ten smajlíkIng_Mazi píše:Na základě čeho ste rozhodli že mám šmejd?![]()

2 Jimmy & Mazi: Ložiska na zadní nápravě jdou myslím snadno i bez lisu. Uvnitř na konci osy je závit. Náboj se vyšroubuje z těhlice (4 šrouby) a pod nimi je zevnitř matka držící osu k nábě a ložiskům. Když se povolí, jde lehce vyťuknout.
Mazi, pokud budeš chtít, dám ti kontakt na skype nebo icq a můžu ti poradit online. Pokud nejsi dřevo, tak to bez problémů zvládneš

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Kontakt si rád vemu, dřevo semombre píše:2 Mazi: a proč myslíš, že je na konci mého příspěvku ten smajlíkIng_Mazi píše:Na základě čeho ste rozhodli že mám šmejd?![]()
.
2 Jimmy & Mazi: Ložiska na zadní nápravě jdou myslím snadno i bez lisu. Uvnitř na konci osy je závit. Náboj se vyšroubuje z těhlice (4 šrouby) a pod nimi je zevnitř matka držící osu k nábě a ložiskům. Když se povolí, jde lehce vyťuknout.
Mazi, pokud budeš chtít, dám ti kontakt na skype nebo icq a můžu ti poradit online. Pokud nejsi dřevo, tak to bez problémů zvládneš.

škoda, že si z ČB, jinak bych klidně dojel

Corolla E10 TSe Total Social edition r.v.96
1.3XLi 55kW / 75hp
Kola ENZO 175/65/R14 Mischel
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Přidal sem si tě do ICQ ale neodpovídášombre píše:2 Mazi: kontakt jsem zaslal. IMHO by tvoje auto dojelo klidně i do Č.B..
Než se naštveš, tak se mrkni v čem jezdím já. Stav odpovídá stáří vozu a světe div se, občas musím vyměnit opotřebené díly
.

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko

www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli

2 Mazi: Vzhledem k ceně a rozměrům (šířka je jen 25 mm) patrně ano, ale než "ušetříš," tak vezmi v potaz, že v tomto případě z vnější náby budeš muset vylisovat vnější konus (2 v komiksu) a nový zalisovat zpět. A to bez nějakého desetitunového lisu a přesného přípravku neuděláš. Když koupíš komplet vnější náboj s ložisky (ten u Idaha), tak tento krok odpadá, protože vnější konus je v nové nábě již nalisován.
Aby z toho nebylo "nechci slevu zadarmo."

- Ing_Mazi
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ombre píše:2 Mazi: Vzhledem k ceně a rozměrům (šířka je jen 25 mm) patrně ano, ale než "ušetříš," tak vezmi v potaz, že v tomto případě z vnější náby budeš muset vylisovat vnější konus (2 v komiksu) a nový zalisovat zpět. A to bez nějakého desetitunového lisu a přesného přípravku neuděláš. Když koupíš komplet vnější náboj s ložisky (ten u Idaha), tak tento krok odpadá, protože vnější konus je v nové nábě již nalisován.
Tak teď v tom mám bordel

1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko
"Jsem rozenej tuner" 
www.vune.info/mazi
Abysme nesmrděli
1.3XLi 55kW / 75hp
Meine rudé eFko