iPod sada

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

co sa tyka transmitteru-bracho mi to hadam da na odskusanie, ked bude ten predajca a uvidim co to urobi. zatial neviem co si vyberiem
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Nechcem ta prehovarat,ale poriadne si to vyskusaj,aj ked ti bude mobil zvonit co to spravi. Ja to uz lutujem,a nosim to,stale to treba ladit,zapajat,a sumi to.
daj si spravit kablik :wink: aspon uvidime tvoje prakticke skusenosti,a to je fajny krok v upgrade radia,ked to tu asi nikto nema....aspon sa nikto nehlasi...ze ma AUX JACK,alebo iPod....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Cau Tomko,nemame nic nove? ani kablik ani transmiter si neskusal?
Ja som sa dnes pytal v toyote tak by mi ten kablik namontovali...daj vediet no potom...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

to vies, mam teraz plno inych starosti (v sobotu mam svadbu), ale dnes budem s tym kamosom co je s tym kablom lebo dnes sa mi ide kuknut na svetla aby mi ich pri prehliadke v pondelok mohol nastavit v toyote. ale neboj, dam vediet
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Svadbu? vlastnu? :D waw, tak to je ine kafe...aj ina tema :lol:
no tak jasne, venuj sa co treba. a potom sa ozvi.
svadba,....sila no.aj mna to caka :shock:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ano, na vlastnu :D hned v pondelok idem na prehliadku po 15tis.km tak kamos sa mi de kuknut na svetla aby ich mohol mi nastavit v pri prehliadke
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ano, na vlastnu :D hned v pondelok idem na prehliadku po 15tis.km tak kamos sa mi de kuknut na svetla aby ich mohol mi nastavit v pri prehliadke
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

a kedy ta to caka?
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Juj ta vies co.tlacia ma uz teraz ale asi 6.mesiac 2009...vlastne urcite... :wink:
A to po veselu ides na prehliadku? ako mas dlho "Maleho" ?
ja som mal v novembri rok a 15700km a teraz uz mam cez 21tis... :?
No nic,tak ak by si tu uz nebol tak vela stastia v zivote spolocnom nech ti to vyjde na 1x :wink:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

no ja mam yarisa z maja 2007. no ja som si to tak vybral, lepsie ako tento tyzden (lebo neviem kde mi teraz hlava stoji) a predsa mi aj ten kamos (zadara umyje motor, nastavi svetla,....) a inak ten kamarat mi uz objednal ten kabel, len sa nan caka.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

skoda ze si nepovedal ze objednavas,mohol si aj mne jeden objednat, ja by som si ho nejako od teba vyzdvihol.cestujeme s kolagami po SK vela takze by nebol problem,hned aj zaplatit...ale ak bude moznost ze sa to da tak mi daj vediet a objednaj aj mne.len mi dopredu nahlas cenu.. :D predtym
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ok, len az po mojom vikende budem s nim, opytam sa ho. On pripadne to objednava kazdu chvilu lebo toto nerobi prvy krat a uz zopar krat to uz montoval aj do inych aut. prip. ked to budem mat spravene tak to fotnem aj s prilozenou cenou za kabel a potom sa rozhodnes. Moze byt?
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

:wink: super jasne ze moze byt.jak povies. tesim sa a nechcem stresovat,ale dnes je uz piatok :D
zajtara mas velky Den.
ps,som cital ako si vraj isiel 170km/h a za tebou bol dalsi clen fora :D sila...ked je to tak :D
cuz.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

co zajtra, dnes :D o tom clenovi som nevedel ze je to niekto z nas, ale zas na druhu stranu vsetci co maju yaris su ako jedna rodina :D
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

:lol: ty si teda clen :lol: V den svadby este stiha poslat prispevok na forum .
To je YArisak ! 8)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“