iPod sada
Nechcem ta prehovarat,ale poriadne si to vyskusaj,aj ked ti bude mobil zvonit co to spravi. Ja to uz lutujem,a nosim to,stale to treba ladit,zapajat,a sumi to.
daj si spravit kablik
aspon uvidime tvoje prakticke skusenosti,a to je fajny krok v upgrade radia,ked to tu asi nikto nema....aspon sa nikto nehlasi...ze ma AUX JACK,alebo iPod....
daj si spravit kablik
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Juj ta vies co.tlacia ma uz teraz ale asi 6.mesiac 2009...vlastne urcite...
A to po veselu ides na prehliadku? ako mas dlho "Maleho" ?
ja som mal v novembri rok a 15700km a teraz uz mam cez 21tis...
No nic,tak ak by si tu uz nebol tak vela stastia v zivote spolocnom nech ti to vyjde na 1x
A to po veselu ides na prehliadku? ako mas dlho "Maleho" ?
ja som mal v novembri rok a 15700km a teraz uz mam cez 21tis...
No nic,tak ak by si tu uz nebol tak vela stastia v zivote spolocnom nech ti to vyjde na 1x
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
skoda ze si nepovedal ze objednavas,mohol si aj mne jeden objednat, ja by som si ho nejako od teba vyzdvihol.cestujeme s kolagami po SK vela takze by nebol problem,hned aj zaplatit...ale ak bude moznost ze sa to da tak mi daj vediet a objednaj aj mne.len mi dopredu nahlas cenu..
predtym
zajtara mas velky Den.
ps,som cital ako si vraj isiel 170km/h a za tebou bol dalsi clen fora
cuz.