Jo a ještě poznámečka. Měl jsem v Tsusho Praha - Modřany /bazar TOY/ vyhlídnutého Avíka, ale v jakém byl hrozném stavu

Nebyl to ten červenej kombik po prvním majiteli za 150tis, tak tan se mě líbil z fotky. Teď už vím, že na fotce je každý auto pěkný. Byl jsem se na něj podívat a na to že to měl jeden majitel to bylo fakt strašný. To se jeden divý co ty lidi dokážou.Fikus píše:Jo a ještě poznámečka. Měl jsem v Tsusho Praha - Modřany /bazar TOY/ vyhlídnutého Avíka, ale v jakém byl hrozném stavuMě tedy překvapilo, že i když jsem si s nimi napsal několik e-mailů a telefonů (do té doby jsem ho viděl jen na fotkách) a objednal jsem se na projížďku když jsem jel na služebku do Prahy, tak to auto nebylo ani vyčištěné, šlo špatně nastartovat, celkově v hrozném stavu - hnus. Kdybych se takhle snažil prodávát auta, tak jsem za měsíc žebrák.
Tak jsem dneska koupil ještě jako druhý vozidlo do rodiny Corollu z roku 1995 po prvním majiteli jel jsem pro ní až do Brna. Kupoval jsem jí přímo v toy, tak jsem neváhal a hned se zeptal jak je to s tou zárukou na prorezivění a na férovku mě řekli , že na šest let to nikdy nebylo a je to těch dvanáct co psal krchovman.B.Sanchez píše:Známá věc : když se daří,tak se daří ! Jak dopadá kauza koroze?