Karoserie Avensisů

vše ohledně modelové řady Avensis
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

No nevím. Kolik let dává TOY na kastli? (Ale pokud máš 2001 tak se do toho určitě vejdeš) Pokud máš vyplňovanou serv. knížku, co by od TOY ČR mělo být, tak bych neviděl problém. Tohle bych se snažil uhádat v rámci garance. :mad:

Jo a ještě poznámečka. Měl jsem v Tsusho Praha - Modřany /bazar TOY/ vyhlídnutého Avíka, ale v jakém byl hrozném stavu :? Mě tedy překvapilo, že i když jsem si s nimi napsal několik e-mailů a telefonů (do té doby jsem ho viděl jen na fotkách) a objednal jsem se na projížďku když jsem jel na služebku do Prahy, tak to auto nebylo ani vyčištěné, šlo špatně nastartovat, celkově v hrozném stavu - hnus. Kdybych se takhle snažil prodávát auta, tak jsem za měsíc žebrák.
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

Serviska je vyplněná ale jak koukám je už na to pozdě. Záruka platí od dne prodeje což je 28.6.2001. Dále se píše záruka na povrchovou korozi je 3 roky a na prorezivění 6 let, bez omezení počtu najetých kilometrů. Toy je bohužel z obliga a definitivně mám smůlu. :cry: ale na to to nejezdí dám se do toho a půl je hotovo :lol:
Toyota Avensis Terra 2.0 VVT-i ´01
Land Cruiser FJ 40 na mě čeká v USA

ex-Toyota Corolla E10 4E-FE ´95
Obrázek
Fikus
Manager Týmu

Příspěvek od Fikus »

Tos mě překvapil. Sakra málo. Čekal jsem to mnohem déle :evil:
Ave 2002 - zlatá metal, liftback
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

to ti kecali schválně jsem se podíval do příručky pro majitele toyoty a tady čtu:,,CO SE STANE, KDYŽ SVOU TOYOTU AVENSIS PRODÁM?
odpověď: ZÁRUKA POOSKYTOVANÁ TOYOTOU AUTOMATICKY A BEZ POPLATKŮ PŘECHÁZÍ NA NOVÉHO MAJITELE VOZU,,
dále ve zkratce :záruka na prorez.karos. trvá 12 let bez ohledu na počet naj km. prorezivěním je míněno úplné proděravění plechu karos.vlivem koroze,způsobené vadou mat.neb.nekvalitní prací .
jako karoserie se označují všechny originální plechy vyrobené toyotou včetně kapoty motoru,dvěře,víko zavazad.prostoru,podlaha ,avšak mimo částí upevněných ke karos.,jako jsou lišty,nárazníky a závěsy dveří

jestli chceš můžu ti to ofotit a poslat 8)
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

No jo a z kterýho roku je ta serviska protože já to četl s tý co mám k autu a tam jsou psaný ty roky co jsem psal a tak usuzuji že se to vztahuje právě na to moje auto. Jestli to můžeš ofotit byl bych rád. Zřejmě v novějších serviskách je to už jinak.

Obrázek
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

Fikus píše:Jo a ještě poznámečka. Měl jsem v Tsusho Praha - Modřany /bazar TOY/ vyhlídnutého Avíka, ale v jakém byl hrozném stavu :? Mě tedy překvapilo, že i když jsem si s nimi napsal několik e-mailů a telefonů (do té doby jsem ho viděl jen na fotkách) a objednal jsem se na projížďku když jsem jel na služebku do Prahy, tak to auto nebylo ani vyčištěné, šlo špatně nastartovat, celkově v hrozném stavu - hnus. Kdybych se takhle snažil prodávát auta, tak jsem za měsíc žebrák.
Nebyl to ten červenej kombik po prvním majiteli za 150tis, tak tan se mě líbil z fotky. Teď už vím, že na fotce je každý auto pěkný. Byl jsem se na něj podívat a na to že to měl jeden majitel to bylo fakt strašný. To se jeden divý co ty lidi dokážou.
Těch Modřan se musim trochu zastat minulý týden jsem tam byl na výměnu předních světel nešly seřizovat(nějaký matěj tam zničil seřizovací šrouby a dal tam žárovku obráceně(Tsusho Čestlice) a to už se to musí umět když na ní jsou výřezy). A i když jsem nechtěl mýt auto, tak mě ho umyli a vyluxovali zdarma.

Obrázek
B.Sanchez
Navigátor

Příspěvek od B.Sanchez »

Tak teda držim palce,aby se ty záchranářský práce podařily!Samo mě zajímá jak to dopadne.Budu víc karoserii prohlížet,zváště že mám r.99.
škoda že se Toyota k tomu obrací zadkem,čekal bych od ní víc,když to auto je vlastně od nich.
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

mám auto z roku 2001 ,zítra to fotnu a pošlu :wink:
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

krchovman píše:mám auto z roku 2001 ,zítra to fotnu a pošlu :wink:
Tak jsem to stáhnul a je to úplně jiná knížka. V té mojí jsem to našel (viz.obr). Přenos záruky je tam hned na té samé straně, ale ta doba záruky je jiná. Tak nevim zkusím to ještě jednou a uvidim.
Obrázek

Obrázek
krchovman
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krchovman »

to nevím , to je snad na nějaké staré kusy, v tom co jsem ti poslal, je přímo napsané ,,toyota avensis,, ofotil jsem to z knížky, která je se serviskou a jinýma brožurama(příručka pro majitele) to jsem dostal v bazaru s ostatníma papírama a jim to předal původní majitel(já jsem 2maj.) víc pro tebe čéče neumím udělat :roll: každopádně bych to hnal vejš :!:
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

Dík dík dík v pondělek to tam točim a uvidim. Samozřejmě tam pojedu s tím co jsi mě poslal a doufám že se to bude řešit.
Jako na potvoru jsem dnes jel domů z práce a cestou jsem nabral vypasenou kočku. Kočka se otřepala(má přeci jen devět životů :lol: ) ale mě rozmlátila přední nárazník od SPZ dolů. Tak že zase další komplikace :x

Obrázek
B.Sanchez
Navigátor

Příspěvek od B.Sanchez »

Známá věc : když se daří,tak se daří ! Jak dopadá kauza koroze?
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

B.Sanchez píše:Známá věc : když se daří,tak se daří ! Jak dopadá kauza koroze?
Tak jsem dneska koupil ještě jako druhý vozidlo do rodiny Corollu z roku 1995 po prvním majiteli jel jsem pro ní až do Brna. Kupoval jsem jí přímo v toy, tak jsem neváhal a hned se zeptal jak je to s tou zárukou na prorezivění a na férovku mě řekli , že na šest let to nikdy nebylo a je to těch dvanáct co psal krchovman.
Tak teď udeřím v Praze, ale do Čestlic už nejdu a uvidim jak se na to budou tvářit v Modřanech.

Obrázek
olstrane
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olstrane »

Tak pozor pokračování kauza koroze. Modřany vstřícný, ale importér vydal podmínky uplatnění záruky. A je to, do roku 2000 6let na prorezivění karoserie a od roku 2001 je to 12 let. Ovšem musí být vyplněná serviska (mám) samozřejmě jezdit do servisu podle předepsaných kilometru nebo dnů. Další podstatnou věcí je že každých 30 tis km se provádí speciální prohlídka jen na korozi a vyplňuje se pokaždé na to určený formulář( nemám protože jsem třetí majitel :cry: ) a všechny je předložit při uplatňování reklamace. No a jako třešnička na dortu. Když se objeví odřenina odprýsknutí od kamínku musí se to hned ošetřit(hradí majitel vozu) a to jak to mám já je prostě už moc a neošetřený( v mém držení auto voskuju a tak) první majitel Toy(drhnu to jenom myčkou jinak na to s...) a druhý majitel s.... na to úplně je to věc když tak jí vyhodim. Abych nezapoměl prorezivění je díra zkrz celý plech to co mám já na autě to je povrchová koroze a to jsou tři roky a šmitec :mad: :mad: jdu brousit a malovat hezký auto :mad: :mad: :mad:
Tak že pozor dávejte si na to ostatní aby jste :cry: :cry: :cry: taky.

Obrázek
B.Sanchez
Navigátor

Příspěvek od B.Sanchez »

Tento postup mě něco připomíná.....Škoda,že se takhle chová i Toyota.Připadá mi to jako alibismus - co nejvíc překážek - hlavně aby někdo nereklamoval !! Klasika.Tak hodně štěstí při broušení a ať je Avik zase fešák !
Odpovědět

Zpět na „Avensis“