Ahoj, no jestli musíš ráno škrábat zevnitř, tak to znamená, že máš dost vysokou vlhkost. Často jsou příčinou textilní koberce, které nasáknou v zimě roztopený sníh.rebelka.pet píše:Za jízdy s tím až tak velký problém není,ale ráno je celá zamlžená zevnitř a když přituhne,tak musím škrábat zevnitř.
Takové ty hadříky nepomáhají, budu muset zkusit nějaký ten sprej.
E11 - Mlžení oken
- Michal_F6
 - Věčnej rejpal

E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Avensis 2.2 D4D 110 kw - my car
Ducati Monster 821 - fun

Ducati Monster 821 - fun
- enikybeniky
 - Řidič

Tak já jsem taky dneska ráno na E9 měl zamrzlý okno i zevnitř a to používám i za jízdy vytápění předního okna a zároveň na řidiče. Ale když pustím topení na okno, tak než seškrábu zvenku, tak je to dole, akorát pak setřít hadříkem - taky mám švédskou utěrku.  
 Jinak je pravda, že mám textilní koberečky, tak že by?

již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... 
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP

Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
Kde mas ten kabinovej filtr, ja mam klimatizaci a a mam tam teda pylovy filtr, jinak pro rychlejsi odmlzeni okna se pouziva klimatizace, teda kdo ji ma,arcci píše:namrzly okna zevnitr jsem nikdy nemel, ale pro lepsi ofuk zamlzenech oken je dobry vycistit kabinovy filtr, docela jsem se divil, jak to po jeho vyluxovani pekne fouka, i na nulu ci jednicku...
Jinak ty namrzly okna je asi fakt ta velka vlhkost v aute z rozpustenyho snehu v hadrovych kobercich, ja je na zimu vymenuju a davam taky gumaky a je klid, jinak kdo jezdi v zime hodne (spis porad nastupuje a ve snehu)tak se zamrzlymu oknu asi nevyhne, to by se musel prezouvat a nechavat boty od snehu treba venku na parkovisti.
EX:Toyota Corolla E 11 1.3 Compact 63 KW/120 Nm

- Michal_F6
 - Věčnej rejpal

s tou klimatizaci mas naprostou pravdu. Bohuzel ji nemam, takze si holt musim hodit na zimu skarede gumove koberce, poradne si oklepat botky a jeste mit pusteny rezim nohy / okno. Kazdopadne s namrazou uvnitr problem nemam. Kabinovy filtr mam pod schrankou od spolujezdce a dost debilne se vyndava. Nicmene povrzuji, ze kdyz se po nejake delsi dobe vycisti, fouka to znatelne lip hlavne na nizsi stupne.Palos píše:Kde mas ten kabinovej filtr, ja mam klimatizaci a a mam tam teda pylovy filtr, jinak pro rychlejsi odmlzeni okna se pouziva klimatizace, teda kdo ji ma,arcci píše:namrzly okna zevnitr jsem nikdy nemel, ale pro lepsi ofuk zamlzenech oken je dobry vycistit kabinovy filtr, docela jsem se divil, jak to po jeho vyluxovani pekne fouka, i na nulu ci jednicku...
Jinak ty namrzly okna je asi fakt ta velka vlhkost v aute z rozpustenyho snehu v hadrovych kobercich, ja je na zimu vymenuju a davam taky gumaky a je klid, jinak kdo jezdi v zime hodne (spis porad nastupuje a ve snehu)tak se zamrzlymu oknu asi nevyhne, to by se musel prezouvat a nechavat boty od snehu treba venku na parkovisti.
E12 1.6 VVTi combi, Linea Sol - wife's car
Ducati Monster 821 - fun

Ducati Monster 821 - fun
vyndava se blbe, musi se zlomit na dvakrat ,..., dost malo mista,..
Pozor na to jak ho tam davate, ja jednou votocil strany a pak tam sel dost tesne, ja ho tam napral do pulky a pak nesel dovnitr ani ven, az jsem ho natrch a musel koupit jinej..

Pozor na to jak ho tam davate, ja jednou votocil strany a pak tam sel dost tesne, ja ho tam napral do pulky a pak nesel dovnitr ani ven, az jsem ho natrch a musel koupit jinej..
arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009

corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
Mlžení přípravek
Ahoj, používám foggystop a funguje bezvadně, nemlží se mi okna vůbec..