Máte na to nějaký přípravek?Kromě napuštěného hadříku,který nefunguje
děkuji
Mam spis pocit, ze vsechny bezne pripravky na myti skel delaji smouhy (nejlepe viditelne v noci kdyz sviti v protismeru auta). Aby to slo rozlestit, je potreba poradny hadr - viz svedska uterka.Jimmi píše:To by mě zajímalo, jestli řešíte pouhé mlžení (to by snad neměl být problém), nebo spíš takový ten šlem, co se tvoří když větrání míří na přední sklo. Ten totiž nejde skoro ničím. Ve dne téměř vidět není, ale v noci když někdo svítí naproti tak dost vadí. Musel jsem na to vzít jar a stáhnout to stěrkou na okna, všechno ostatní to jen rozmazávalo do šmouh.....
Já musím mít na E-9 liftbacku nastavenou páčku okruhů uprostřed.Jak to přepnu na vnější nebo vnitřní okruh,tak se to okamžitě mlží.Yere píše:Ja mam problem se zamlzovanim jen kdyz prepnu na vnitrni okruh, nechapu sice cim to je ze behem minuty neni videt dovnitr ani ven a zajimalo by me to, ne ze ne.
Ale kdyz mam prepnu na vnejsi okruh, tak se mi zase temer v momente vsechno odmlzi
Tak to se mi stávalo za krutých mrazů na Škodě 100lizzard píše:hehe koukám že zase budu vybočovat z davu abych odmlžil okno musim zapnout vnitřní okruh (vnějšim to de taky ale trvá to o hodně dýl) a zamlžení oken neřešim sdtačí to vzít stěrkou na okna a mám po problému ale dnes ráno sem čučel jak puk du z práce vlezu do auta okno klasicky zamlžený beru na to stěrku a nic normálně sem měl namrznutý okno i zevnitř to se mi ještě nepovedlo až dnes
to nesmíš za jízdy mluvit a prskat si na sklo tak je to bez šmouhJimmi píše:To by mě zajímalo, jestli řešíte pouhé mlžení (to by snad neměl být problém), nebo spíš takový ten šlem, co se tvoří když větrání míří na přední sklo. Ten totiž nejde skoro ničím. Ve dne téměř vidět není, ale v noci když někdo svítí naproti tak dost vadí. Musel jsem na to vzít jar a stáhnout to stěrkou na okna, všechno ostatní to jen rozmazávalo do šmouh.....