vaše zkošenosti s doročovacími službami

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

vaše zkošenosti s doročovacími službami

Příspěvek od Tonda »

Zajímalo by mně jaký máte zkušenosti s doručovacími službami.Mně posílal Idaho balík,a v pátek mi volá "pošťák" že má pro mně balík a že nejsem doma a já jsem mu vysvětlil,že jsem v práci a budu až do večera.Tak jsme se domluvili na pondělí dopoledne.Celý pondělí sedím doma jak zařezanej a čekám jak hňup a nic.No v úterý taky čekám a zase nic.Ve středu jsem šel ale už do práce,a vřijdu večer domů a na dveřích nálepka,že jsem nebyl zastižen a balík bude vráce.A žádnej zmeškanej hovor!!!!! Dělají si srandu?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
enikybeniky
Řidič

Příspěvek od enikybeniky »

No mě vždycky fascinuje, že doručovací služba mi dá do schránky oznámení, že mám na poště balík a to nemohli doručit do bytu z důvodu zavřeného vchodu. Problém je ale v tom, že schránky jsou uvnitř baráku, takže se k tý schránce museli dostat. :D To je fakt problém, vyjít do přízemí a zazvonit.... Když jsem vyjel na poště, že je to fakt debilní výmluva, tak mi bylo řečeno, že za to může balíková služba, ne pošta, takže jsem si srdíčko nevylil. :D
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly.... :(
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Co do spolehlivosti vyzvednutí je nejspíš ideální pošta, na druhou stranu zacházení se zásilkami je tam dost otřesný a cokoliv co není kovovej ingot je lepší posílat jako křehký a pojistit to. Jejich heslo "dnes podáte, zítra dodáme" je podivuhně odvážné tvrzení, jelikož druhej den nejsou schopní dodat ani debilní pohled, jistá šance by bybla u expresní zásilky za cenu dvou výstavních vepřů a poloviny jalovice. Je ale fakt, že pokud nejste doma, balík vám leží na poště a vy si pro něj prostě dojdete druhej nebo další vhodnej den.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

No, já mám vcelku dobré zkušenosti s PPL-kem, jako doručovací adresu udám přes pracovní dobu adresu zaměstnavatele, po pracovní době adresu domova a ještě se nestalo, abychom se nedomluvili, protože vždy ráno volají, jestli můžou v tolik a tolik hodin dojet a doručit zásilku, zatím vždy operativně změnili místo dodání ze zaměstnání na domov, i když byla pracovní doba a já byl pro změnu doma...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Taky jsem zatim nemel problem, kdyz vim ze si to nebudu moc vyzvednout radsi si to necham poslat postou. Jinak skusenosti s PPL , DHL - ono to uz mozna patri pod jedno , jsou dobry, zatim sem se vzdycky s nima dokazal domluvit a zasilku prevzit.
Taky je moznost po dorucovaci dobe si to vyzvednout u nich v takovejch tech prekladistich odkud to rozvazej - jeste jsem to nedelal ale cet jsem ze to jde.

a ne jako to be napsali ze to posilaj spatky.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

No v mým případě to byla právě ta DHL.A pěkně mně ten chlap tímhle fakt na..al.Ale fakt moc.Poprvé mi došel balík přez ně v pohodě,ale teť ......Tak dlouho na ten balík čekám a oni hmmmm.........raději už nebudu nic psát protože bych se zase nas..l a to mi nestojí za to.
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

zavolej nebo napiš na DHL centrum do Prahy oni si je srovnají.
RAV4 D-CAT
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Presne bude to tim , ze tam mate nejakyho zkur. dorucovatele, kterej se s tim nechtel srat. Je pravda ze po dvou neuspesnych dorucenich se to posila zpatky. Ale v dodacich podminkach je naspano ze kdyz poprvi to nedoruci, uskladni to nejdele na 15 dni u nich a ty si muzes zavolat o dalsi doruceni. A to ze ti nedal vedet a udelal to takhle znamena ze je to c...... . Bohuzel
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Engler4
Navigátor

Příspěvek od Engler4 »

Pokud potřebujete doručit poštou,chce to posílat jak,, obchodný balík".K těmhle se chovají líp a je to rychlý.Dostávám takhle díly k počítačům /občas nějakej postavím pro známé at nekupujou super děla s obchodáků/a zatím žádnej problém a to jich bylo přes dvacet.Jo a s PPL taky naprostá spokojenost zavolaj a bez potíží dovezou jinam pokud je to v trase,už jsem to převzal i na parkovišti před nemocnicí.
Carina 2 2.0 GLi 89 KW
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Takže se omlouvám,ale byla to firma GLS. http://www.gls-czech.cz/ Teť mně Idaho opravil přes SZ.
kufor
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kufor »

jo jo, s GLS som tiez manevroval, kym som sa dostal k baliku
krabica bola v takom stave, jak by s nou hrali futbal
je s nimi dost blba dohoda
s PPL, prip. ceskou postou viacmenej bez problemov
dokonca u PPL som si vyzdvihol zimaky osobne na depe, v pohode pristup, ochota :)
Toyota Celica, ST202, '97
2.0GT 125kW/170hp
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“