vaše zkošenosti s doročovacími službami
vaše zkošenosti s doročovacími službami
Zajímalo by mně jaký máte zkušenosti s doručovacími službami.Mně posílal Idaho balík,a v pátek mi volá "pošťák" že má pro mně balík a že nejsem doma a já jsem mu vysvětlil,že jsem v práci a budu až do večera.Tak jsme se domluvili na pondělí dopoledne.Celý pondělí sedím doma jak zařezanej a čekám jak hňup a nic.No v úterý taky čekám a zase nic.Ve středu jsem šel ale už do práce,a vřijdu večer domů a na dveřích nálepka,že jsem nebyl zastižen a balík bude vráce.A žádnej zmeškanej hovor!!!!! Dělají si srandu?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
- enikybeniky
- Řidič
No mě vždycky fascinuje, že doručovací služba mi dá do schránky oznámení, že mám na poště balík a to nemohli doručit do bytu z důvodu zavřeného vchodu. Problém je ale v tom, že schránky jsou uvnitř baráku, takže se k tý schránce museli dostat. To je fakt problém, vyjít do přízemí a zazvonit.... Když jsem vyjel na poště, že je to fakt debilní výmluva, tak mi bylo řečeno, že za to může balíková služba, ne pošta, takže jsem si srdíčko nevylil.
již ex - Toyota Corolla E9 1.3i hatchback, r.v. 89, podívá se holka až do Angoly....
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
Peugeot 406 sedan, 1.8 16V, r.v. 96, 81 kW, 110 HP
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Co do spolehlivosti vyzvednutí je nejspíš ideální pošta, na druhou stranu zacházení se zásilkami je tam dost otřesný a cokoliv co není kovovej ingot je lepší posílat jako křehký a pojistit to. Jejich heslo "dnes podáte, zítra dodáme" je podivuhně odvážné tvrzení, jelikož druhej den nejsou schopní dodat ani debilní pohled, jistá šance by bybla u expresní zásilky za cenu dvou výstavních vepřů a poloviny jalovice. Je ale fakt, že pokud nejste doma, balík vám leží na poště a vy si pro něj prostě dojdete druhej nebo další vhodnej den.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
No, já mám vcelku dobré zkušenosti s PPL-kem, jako doručovací adresu udám přes pracovní dobu adresu zaměstnavatele, po pracovní době adresu domova a ještě se nestalo, abychom se nedomluvili, protože vždy ráno volají, jestli můžou v tolik a tolik hodin dojet a doručit zásilku, zatím vždy operativně změnili místo dodání ze zaměstnání na domov, i když byla pracovní doba a já byl pro změnu doma...
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Taky jsem zatim nemel problem, kdyz vim ze si to nebudu moc vyzvednout radsi si to necham poslat postou. Jinak skusenosti s PPL , DHL - ono to uz mozna patri pod jedno , jsou dobry, zatim sem se vzdycky s nima dokazal domluvit a zasilku prevzit.
Taky je moznost po dorucovaci dobe si to vyzvednout u nich v takovejch tech prekladistich odkud to rozvazej - jeste jsem to nedelal ale cet jsem ze to jde.
a ne jako to be napsali ze to posilaj spatky.
Taky je moznost po dorucovaci dobe si to vyzvednout u nich v takovejch tech prekladistich odkud to rozvazej - jeste jsem to nedelal ale cet jsem ze to jde.
a ne jako to be napsali ze to posilaj spatky.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
No v mým případě to byla právě ta DHL.A pěkně mně ten chlap tímhle fakt na..al.Ale fakt moc.Poprvé mi došel balík přez ně v pohodě,ale teť ......Tak dlouho na ten balík čekám a oni hmmmm.........raději už nebudu nic psát protože bych se zase nas..l a to mi nestojí za to.
-
- Věčnej rejpal
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Presne bude to tim , ze tam mate nejakyho zkur. dorucovatele, kterej se s tim nechtel srat. Je pravda ze po dvou neuspesnych dorucenich se to posila zpatky. Ale v dodacich podminkach je naspano ze kdyz poprvi to nedoruci, uskladni to nejdele na 15 dni u nich a ty si muzes zavolat o dalsi doruceni. A to ze ti nedal vedet a udelal to takhle znamena ze je to c...... . Bohuzel
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
Pokud potřebujete doručit poštou,chce to posílat jak,, obchodný balík".K těmhle se chovají líp a je to rychlý.Dostávám takhle díly k počítačům /občas nějakej postavím pro známé at nekupujou super děla s obchodáků/a zatím žádnej problém a to jich bylo přes dvacet.Jo a s PPL taky naprostá spokojenost zavolaj a bez potíží dovezou jinam pokud je to v trase,už jsem to převzal i na parkovišti před nemocnicí.
Carina 2 2.0 GLi 89 KW
Takže se omlouvám,ale byla to firma GLS. http://www.gls-czech.cz/ Teť mně Idaho opravil přes SZ.
- kufor
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, s GLS som tiez manevroval, kym som sa dostal k baliku
krabica bola v takom stave, jak by s nou hrali futbal
je s nimi dost blba dohoda
s PPL, prip. ceskou postou viacmenej bez problemov
dokonca u PPL som si vyzdvihol zimaky osobne na depe, v pohode pristup, ochota
krabica bola v takom stave, jak by s nou hrali futbal
je s nimi dost blba dohoda
s PPL, prip. ceskou postou viacmenej bez problemov