Mára GT-i píše:Tajny to samozdrejme neni. Dal jsem jim za to 21 000 Kč. (6 000 prace, zbytek material)
Nechal jsem ho celej kompletne pretesnit, vymenit kabely + vicko rozdelovace a svicky. Delali samozdrejme i to s tim spojeny, tzn. antifreeze do chladice a vymena oleje a filtru (snad).
Rano to cely prekontroluju, jestli tam nebude neco napadnyho tlouct do oci a zkusim to ovzdusnit. Kdyz to nepomuze tak jim to tam hodim zpatky, na to abych cekal jestli se to nahodou neumoudri to bylo docela drahy.
2 Jakuza: Priznavam, ze jsem Te mel poslechnout a bylo to uz davno hotovy.
edit: zapomnel jsem jeste zminit rozvody, ty taky menili
bože za to bys mel nejen přetesnení ale i nové uložení kliky atd.. to co píšeš ty by v "normálním" servise vyslo krapet levneji než celej motor od Jakuzy, který - ted nic ve zlým ale dovnitř človek proste nevidí - bude vždy dost nejistá investice
ono totiž poku nekdo mumí delat favority a golfy, neznamná to automatick y že zvládne i jakéhokoliv japonce
ja se snad vyseru na krám a začnu se živit gočkmaa motoru když vidím jak ostatníá na tom rejžuju

je pro představu kompletní GO lanceru z 95 vč nových pístu byla u mne v dílně 17tis kč, přičemž v te cene byly i komplet čepy na přední náprave + brzdy na předku