problém s E9-HELP

vše ohledně modelové řady Corolla
CharlieCh
Věčnej rejpal

Příspěvek od CharlieCh »

Je mi jasné, že v domácích podmínkách to je problém, ale na druhou stranu, než případně poničit motor tím, že natekla rez do válců..., i když v tomto konkrétním případě s tou spotřebou oleje se už asi nic zásadního nestane. Za sebe ale říkám, že bych v tomto případě asi navštívil někoho, kdy má lepší prostředky na uvolnění svíček.
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
guardian
Člen Týmu

Příspěvek od guardian »

Existují v servisech nějaký přístroje na vytahování svíček?? Nikdy jsem to nějak nezjišťoval...
Protože jestli s tím nepohnu, tak mi asi nic jinýho nezbyde, než servis :cry:
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Povolí ti to klasicky...........golou s dlouhým ořechem :lol:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Topgan
Člen Týmu

Příspěvek od Topgan »

Vem to tou golou,v servisu by si s tím nehráli ani z poloviny jako ty.Nový tam dej origoš Denso nebo NGK,s našema nebo německejma svíčkama mám zkušenosti jen horší.Ale jestli ti to bere olej tak ti 30tkm nevydržej-kontroluj a měň po 20tkm.S jednou svíčkou jsem měl kdysi pěknej trapas-když jsem kontroloval vzdálenost elektrod a jestli hází tak byla jiskřištěm nahoru a pálila jak vzteklá,ale jak jsem ji zamontoval,tak prasklý jádro vyjelo a bylo po.Ta to schytala když jsem jí na to po hodině přišel......Jo,a ještě zkontroluj hadičky k čidlům,a čidla samotný-stačí trochu bordelu nebo prasklinka a motor se chová nevyzpytatelně.Jinak u kámoše se stejný provlém projevil když nacouval do kandelábru a zadní stěnu vejfuku s trubkou opřel o první vnitřní příčku-přiškrtil to parádně a půl dne běhal kolem auta než na to přišel:-)
guardian
Člen Týmu

Příspěvek od guardian »

Svíčky už jsou vyměněný. Klíč na svíčky jsem nastavil trubkou, zvětšil tak páku a pak už to celkem šlo.
Auti už se necuká.. :lol:
Ale budu muset stejně udělat něco s tím výkonem. Nebo spíš servis, já s tím asi nic neudělám...
Jinak svíčky jsem tam dal obyč. Brisky, dostal jsem je zadarmo... Tak aspoň na těch 20 tis. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Corolla“