Nevíte někdo v čem by mohl být problém??
Přemýšlel jsme o lambda sondě nebo jak se to jmenuje

Přiznávám, že se vautech moc nevyznám, takže kdyžtak předem díky za nějakou radu!

, otáčky ani v trochu nekolísají (po nastarotvání se drží kolem 2000 a pak za cca minutu klesnou na 1000 a tam se na neutrál pořád drží) a auto se cuká jenom do kopce (i chcípne)... A jak jsem uváděl před tím spotřeba je vysoká a výkon fakt malej!! Pro ilustraci: na D1 do táhlýho kopce mám zařazenou 3 abych jel aspoň 90 a stejně mě kontrolka většinou neukazuje ekonomy nebo na horskou chatu v (létě) se vyškrábu leda na jedničku...
 , otáčky ani v trochu nekolísají (po nastarotvání se drží kolem 2000 a pak za cca minutu klesnou na 1000 a tam se na neutrál pořád drží) a auto se cuká jenom do kopce (i chcípne)... A jak jsem uváděl před tím spotřeba je vysoká a výkon fakt malej!! Pro ilustraci: na D1 do táhlýho kopce mám zařazenou 3 abych jel aspoň 90 a stejně mě kontrolka většinou neukazuje ekonomy nebo na horskou chatu v (létě) se vyškrábu leda na jedničku... )... Mohl by být problém v tom??? Prý se při vysoké spotřebě oleje, která mě právě taky trápí, může zanést. Ale to je taky z doslechu...
 )... Mohl by být problém v tom??? Prý se při vysoké spotřebě oleje, která mě právě taky trápí, může zanést. Ale to je taky z doslechu...

CharlieCh píše:Nevím, E9 neznám, ale nenateče ten rozpuštěný sajrajt do válců?