Sopo o tom by ti mohl mluvit Malpaso tohleto je VVTI na kterém měl možnost on jezdit a ne to co mám já proto zvažuju jinou alternativu

ten krouťák je fenomenální a bez turboefektu - prostě šílenost která by mně docela brala

Já jsem se rozhodl ,prostě s tím něco další rok udělám, samo že ne já nemám na to možnosti technického zázemí ale když budu mít vše s kamarádama promyšleno/nechci nejaké improvizace na poslední chvíli chci se dopracovat k funkčnímu ,,výrobku " kterej bude aplikovatelnej i na druhé Celicy ne experiment bez hlavy a paty který zničí to co je dobré na autě a aby to vydrželo jen 20 tis. km /Ne musí to jezdit tak aby to vydrželo rádově minimálně 5x víc jinak to totálně pozbývá významu.Chci to mít se systémem vypínání kompresoru s možností jezdit v podstatě bez něj a když budu chtít tak zapnout a jezdit s ním ,prostě vyrešit tyhlety pikošky atd.Dále jasný že součástí budou svody , dále jasný že nové vstřiky, říkali mi že by bylo vhodný změnit ventily atd. což myslím nutné nebude, bude zapotřebí vyrešit uchycení, hnací systém kompresoru.,pokládku přepojení soustavy nasávání vzduchu a aplikace do stávajícího systému sání nebo nově udělaného koupeného/ jak má nar. EWO atd.Otázkou kde to vše narvat , každej z Vás ví že GT má toho prostoru tak akorát.No prostě udělat ,,funkční" vyladěný výrobek bude zajímavá práce a bude se na ní podílet pár lidí cílem je minimálně 50k optimum pro mně bude 65

ale za slušněj peníz jakej je pro mně slušněj peníz

to bude ještě otázka

ale vím že 20000 tisíc to nebude

kouzelníci nejsme.Zkuste popřemýšlet, SOPO moc děkuju za přízpěvek a staženou dokumentaci

Doky
Nějaké ty auta doma jsou.