Křest ohněm

vše ohledně modelové řady Celica
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Tak jesli si myslis ze v 5500 umira, tak to jsi jeste nezazil to nejlepsi! praveze v 5500 poradne oziva a umira v 7000! :lol: :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

No jo kluci ja vím že ,,žije " už jsem to ,,párkrát" vyzkoušel :lol: od 4500 tisíc ale prostě to chci posunout níž a krouťák vylepšit, pomůže jí to Jó na špalky půjde :lol: ale kola se hezky pověsej na stěnu v garáži :lol: !!!To Praetorian - dej tam 16 já nebýt toho že mám 17 od předchozího majetele které se mi líbí tak tam dám na 100% 16!!!Nyní zůstanou 17 :D A do Brna se teším dám vždy dopředu vědět dík za pozvání.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

no a takhle tento problém ( zvýšení výkonu a krouťáku ) u motoru 3S-GE vyřešilo TRD :wink:
http://trdparts.jp/english/parts_engine-3s-ge.html
nevim jestli mazec není slaby slovo
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

sopo píše:no a takhle tento problém ( zvýšení výkonu a krouťáku ) u motoru 3S-GE vyřešilo TRD :wink:
http://trdparts.jp/english/parts_engine-3s-ge.html
nevim jestli mazec není slaby slovo
Jo ale tohle neni motor co se daval do Celic, tudis ze trochu jiny, ma jinci zaklad... :wink:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

jasny je to dvoulitr pro altezzu, ale je to mazec, získat u atmosferickyho motoru, kterej už tak má základ jako kráva, 30Nm na króťáku a 45Kw na výkonu, klobókdůle a celkový parametry, tak to už se klaním až na zem, dvólitr atmsféra s 270 koňama a s 245Nm króťáku - hartkóór a ty otáčky - 8600 hhhhmmmmmm
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Sopo o tom by ti mohl mluvit Malpaso tohleto je VVTI na kterém měl možnost on jezdit a ne to co mám já proto zvažuju jinou alternativu :lol: ten krouťák je fenomenální a bez turboefektu - prostě šílenost která by mně docela brala :lol: Já jsem se rozhodl ,prostě s tím něco další rok udělám, samo že ne já nemám na to možnosti technického zázemí ale když budu mít vše s kamarádama promyšleno/nechci nejaké improvizace na poslední chvíli chci se dopracovat k funkčnímu ,,výrobku " kterej bude aplikovatelnej i na druhé Celicy ne experiment bez hlavy a paty který zničí to co je dobré na autě a aby to vydrželo jen 20 tis. km /Ne musí to jezdit tak aby to vydrželo rádově minimálně 5x víc jinak to totálně pozbývá významu.Chci to mít se systémem vypínání kompresoru s možností jezdit v podstatě bez něj a když budu chtít tak zapnout a jezdit s ním ,prostě vyrešit tyhlety pikošky atd.Dále jasný že součástí budou svody , dále jasný že nové vstřiky, říkali mi že by bylo vhodný změnit ventily atd. což myslím nutné nebude, bude zapotřebí vyrešit uchycení, hnací systém kompresoru.,pokládku přepojení soustavy nasávání vzduchu a aplikace do stávajícího systému sání nebo nově udělaného koupeného/ jak má nar. EWO atd.Otázkou kde to vše narvat , každej z Vás ví že GT má toho prostoru tak akorát.No prostě udělat ,,funkční" vyladěný výrobek bude zajímavá práce a bude se na ní podílet pár lidí cílem je minimálně 50k optimum pro mně bude 65 :lol: ale za slušněj peníz jakej je pro mně slušněj peníz :lol: to bude ještě otázka :lol: ale vím že 20000 tisíc to nebude :lol: kouzelníci nejsme.Zkuste popřemýšlet, SOPO moc děkuju za přízpěvek a staženou dokumentaci :!: Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

vím, je to beams red top co se rval do japonské verze Celicy SS-III, která se sem samozřejmě, jak je u japonců zvykem, nedovážela :?
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

takovej dotázek jak píšeš že na 240 končí nemá už tahle čelda omezovač? (myslim rychlostní ne otáčkovej)
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

No taky mne to napadlo nebot nicim jinym si to nedokazu vysvetlit! Kdyz by jste nahodou nekdo vedel tak dik! Ikdyz nepotrbuju mit buh vi jakou maximalku(zatim!! :twisted: ) a chci pilovat drive skill! Jo v pondeli jde na operaci...vymena ramene...kolem osumnacti ajajaj! :D
Čelda 98'' GT (SS)
Pasqual
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pasqual »

Praetorian píše:No taky mne to napadlo nebot nicim jinym si to nedokazu vysvetlit! Kdyz by jste nahodou nekdo vedel tak dik! Ikdyz nepotrbuju mit buh vi jakou maximalku(zatim!! :twisted: ) a chci pilovat drive skill! Jo v pondeli jde na operaci...vymena ramene...kolem osumnacti ajajaj! :D
3s-ge RedTop BEAMS have speed limit set for 190km/h .... for remove it You need special device Apexi RSM-GP or HKS SLD

I have BEAMS in my Celica st202....
REgards from Brno
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

lol co? ze koncï na 190?...to je dost divny kdyz na malym technicaku je 220 :lol: a na tach. maximalka 280(samozrejme nepocitam ze bych te rychlosti bezne nebo vubec chtel dosahnout)
Čelda 98'' GT (SS)
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Praetorian píše:lol co? ze koncï na 190?...to je dost divny kdyz na malym technicaku je 220 :lol: a na tach. maximalka 280(samozrejme nepocitam ze bych te rychlosti bezne nebo vubec chtel dosahnout)
on psal Red Top Beams - to je trochu jinaci , kdyz bys videl japonskej tachak - tak tam myslim je tech 190 - proste je ten motor tak udelanej - ne na rychlost, ale vetsinou plati ze motor pojede okolo 30 km rychlejc nez je v technicaku ( pokud clovek nepocita to kolik mu promeruje tachometr ), myslim
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Pavo.B. píše:
Praetorian píše:lol co? ze koncï na 190?...to je dost divny kdyz na malym technicaku je 220 :lol: a na tach. maximalka 280(samozrejme nepocitam ze bych te rychlosti bezne nebo vubec chtel dosahnout)
on psal Red Top Beams - to je trochu jinaci , kdyz bys videl japonskej tachak - tak tam myslim je tech 190 - proste je ten motor tak udelanej - ne na rychlost, ale vetsinou plati ze motor pojede okolo 30 km rychlejc nez je v technicaku ( pokud clovek nepocita to kolik mu promeruje tachometr ), myslim
Jen tak pro info, kdyz mam na tacho 240 tak skutecna je 220 na 195/50 r15. Mereno na valcich. Jo a absolutni max je 240,5 a na tacho sla rucicka pres 260 :shock: 8) :wink:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

sopo píše:vím, je to beams red top co se rval do japonské verze Celicy SS-III, která se sem samozřejmě, jak je u japonců zvykem, nedovážela :?
tak pánové, tenhle motor jsem měl možnost vidět teď ve čtvrtek na vlastní oči, dojel za náma borec se stříbrnou 6g celickou, dle toho co vím je majitel z Polska, a měl tam Beams red top motor, mazec... ale říkal že tam má 204 koní co si pamatuju..
vidělo nás ho více, takže i další co tam jezdí to mohou potvrdit :roll: 8)

a přesně jak říká sopo, říkal i majitel, že ten motor je z jpn a že má předělanou elektriku, ptže oni mají řízení na druhé straně, že..
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

hééééééééj, jako fakt???? Tak to je mela jako kráva!!!! Týýý vole průser - já tam nebyl :cry: hele a nepoudal, jestli se ještě ukáže?
Odpovědět

Zpět na „Celica“