celda v zimě

vše ohledně modelové řady Celica
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

garfielld píše:
greddy píše:na vyblbnuti super? :)) je rec o FWD nebo je tady uz red o GT4? :)
mno já se sní na zasněženym letišty vyblbnul docela dost, když člověk nabere dost velkou rychlost, tak je to pak docela sranda to ukočírovat :) nebo i na suchu - ti co byli v Dlouhý lhotě to viděli :lol: , ale samo že RWD nebo AWD je zábavnější
ja kdybych vedel pred koupi svyho prvniho auta ze je FWD pro me tak nevyhovujici nikdy bych do toho nesel :( nevim proc ale ten predni nahon ne a ne zkousnout...
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

A rves do ni prachy.. to prodej ne?
Celica 1,6STi
Obrázek
Petrus
Člen Týmu

celda a zima

Příspěvek od Petrus »

Ahojte všichni,co napsali!!Netušil jsem,že se "rozjede"taková debata,ale to je jen OK.Zatím je to tak 60% na 40% ve prospěch těch,co nemají v zimě žádné obavy z ježděním.
Petrus:zatím Carina e
P.S.Můj job je závitová technologie HeliCoil,tak mě napadlo,že by se vám některým mohla hodit ....viz www.helicoil.cz
Hezký den
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Marťas píše:A rves do ni prachy.. to prodej ne?
nikdo ji nechce :D rok a pul byla na cars.cz a prijel se na ni podivat jeden clovek kterej si radsi koupil 7g coz zcela chapu :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

winter

Příspěvek od micron »

Miluju zimu, miluju sníh, miluju celdu v zimě... oceňuju to, že se vyhrabe všude a nezapadne 5+6G (7 nevim, ale mam pocit že je nižší-předek)... na sporťák neni 5g stupidně nízká- je stejně vysoká jako octavia, prostě nejsi PLUH... takže na hory no problemo. To Eclipse 1G, ten by se na horách nechytal... nízkej až haMba. Celdu mam už 5-6 let jako celoroční kárku, nikdy žádnej problem... v zimě je sranda... ale chce to nedělat hovadiny a mít funkční ABS :idea: - specialně na sněhu mi už Xx zachránil celo.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

už se těšim až povozim svojí čelinku v zimě na sněhu 8)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

No ted o vikendu sem zazil prvni snih a este na letnich a zadna sranda :? jel sem do Jeseniku a na Ramzove 5 cm cerstve mokre sracky na ktere to fakt klouzalo :-) jel sem ani ne 5 km/h zarazena jednicka a lehce brzda a ABS se hlasilo o slovo porad :wink: a potom se docela hodne rozchumelilo a vsiml si jedne veci ktera mi dost vadila kdyz sem prepl na dalkovy tak zadna zmena, ty svetlomety byly zasnezeny a ty svetla nehrejou tolik aby se to roztopilo - druha fotka :( Jinak na zimu chci ulozit celdu do garaze, ale necekal sem snih tak brzo takze uz sem prezul a do garaze pude odpocivat az za mesic :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

no ale jinak jí ten bílej kabátek sluší :)
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Spookey píše:...vsiml si jedne veci ktera mi dost vadila kdyz sem prepl na dalkovy tak zadna zmena, ty svetlomety byly zasnezeny a ty svetla nehrejou tolik aby se to roztopilo...
mno to je smůůla, proto má rád vyklápečky, páč tam máš obě v jednom :D ;)
a zimní ponožky pro celicku už mám v servisu na vyvážení, takže během týdne půjdou na autíčko :)
jinak s celickou v zimě no problem zatim :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak já moji Spookey budoucí týden ukládám na zimní spánek.Je to docela škoda :mad: protože jsem ji teď hezky dal do ,,cajchu"/nové pneu,olej,kabely ke svíčkám, nové víčko rozdělovače, filtry, xenony,kompletní náplně, naimregnovány sedačky a vyčištěn interier,hezky naleštěna - nakonzervována - cestou vše při dešti efektně,, zničeno" :lol: . A tak za zimního spánku plánuju vyměnit ještě termostat za jinej/nějak blbne a okruh nějak,,více" chladí když auto jede ,no asi proč/.Dnešní jízda do Prahy spotřeba 10 l ale pravdu povědět nejel jsem pod 150 na dálnici :lol: a ty Goodyeary F1 Eagle byly celkem i na tu teplotu venku dnes slušné .Tak přišla sezona na Focus :P a Celica bude ušetřena nepřízně počasí a borců na letních pneu :wink: v 10 cm sněhů.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

Cau uz s mou 4g 3S-GE litam 4tou zimu a pokud nezustanes viset na brichu(osobne jednou kdyz sem prilitl do nafoukaneho mista kde pomohl jen traktor) tak je to supr svezeni:) ale nemuzu mluvit za vsechny-obcas bych si sam dal po hube za to co musi zvladnout:) Haleny cloveka vyuci:) kdo to tam zna da mi zapravdu. paradni serpentiny a po ceste vzhuru mines Bmw facko feldu octavku ALE CELDU SEM ESTE NEMINUL :) uz sem tou mou par znamych s jinyma znackama tahal na cestu. ALE STEJNE PLATI CO NEURIDIS NEUKECAS A POKUD TAM SEDI POLENO MUZE MIT I Q7 S "retezama" :)
kufor
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kufor »

ked uz sme pri tom ...
ake zimne pneu pouzivate?
specialne majitelia 6g T20, aky rozmer?
v oficialnom rozmere 205/55 R15 je velmi maly vyber :(

nasiel som alternativne rozmery:
http://www.e-pneu.cz/pdf/aplikace_proline.pdf

z moznosti by som to videl na 195/60 R15
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

Jak uz sem psal v zime neplanuju jezdit ale preci jenom uz sem ten snih stihnul potkat takze tam sou zimni :wink: mam rozmer 195/60 R15 a sou v poho tu chvilu co je mam :)
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
kufor
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kufor »

presne ten rozmer som pozeral :)
je v nom dobry vyber za celkom v pohode ceny
dik za info, du nato
Toyota Celica, ST202, '97
2.0GT 125kW/170hp
sopo
Řidič

Příspěvek od sopo »

mám uplně stejnej rozměr jako Spookey, ale ať už je jaro a můžu Celice pořídit nové bačkůrky
Odpovědět

Zpět na „Celica“