ja kdybych vedel pred koupi svyho prvniho auta ze je FWD pro me tak nevyhovujici nikdy bych do toho neselgarfielld píše:mno já se sní na zasněženym letišty vyblbnul docela dost, když člověk nabere dost velkou rychlost, tak je to pak docela sranda to ukočírovatgreddy píše:na vyblbnuti super?) je rec o FWD nebo je tady uz red o GT4?
nebo i na suchu - ti co byli v Dlouhý lhotě to viděli
, ale samo že RWD nebo AWD je zábavnější
celda v zimě
celda a zima
Ahojte všichni,co napsali!!Netušil jsem,že se "rozjede"taková debata,ale to je jen OK.Zatím je to tak 60% na 40% ve prospěch těch,co nemají v zimě žádné obavy z ježděním.
Petrus:zatím Carina e
P.S.Můj job je závitová technologie HeliCoil,tak mě napadlo,že by se vám některým mohla hodit ....viz www.helicoil.cz
Hezký den
Petrus:zatím Carina e
P.S.Můj job je závitová technologie HeliCoil,tak mě napadlo,že by se vám některým mohla hodit ....viz www.helicoil.cz
Hezký den
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
winter
Miluju zimu, miluju sníh, miluju celdu v zimě... oceňuju to, že se vyhrabe všude a nezapadne 5+6G (7 nevim, ale mam pocit že je nižší-předek)... na sporťák neni 5g stupidně nízká- je stejně vysoká jako octavia, prostě nejsi PLUH... takže na hory no problemo. To Eclipse 1G, ten by se na horách nechytal... nízkej až haMba. Celdu mam už 5-6 let jako celoroční kárku, nikdy žádnej problem... v zimě je sranda... ale chce to nedělat hovadiny a mít funkční ABS
- specialně na sněhu mi už Xx zachránil celo.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
už se těšim až povozim svojí čelinku v zimě na sněhu 
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
-
Spookey
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No ted o vikendu sem zazil prvni snih a este na letnich a zadna sranda
jel sem do Jeseniku a na Ramzove 5 cm cerstve mokre sracky na ktere to fakt klouzalo
jel sem ani ne 5 km/h zarazena jednicka a lehce brzda a ABS se hlasilo o slovo porad
a potom se docela hodne rozchumelilo a vsiml si jedne veci ktera mi dost vadila kdyz sem prepl na dalkovy tak zadna zmena, ty svetlomety byly zasnezeny a ty svetla nehrejou tolik aby se to roztopilo - druha fotka
Jinak na zimu chci ulozit celdu do garaze, ale necekal sem snih tak brzo takze uz sem prezul a do garaze pude odpocivat az za mesic

Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no ale jinak jí ten bílej kabátek sluší 
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mno to je smůůla, proto má rád vyklápečky, páč tam máš obě v jednomSpookey píše:...vsiml si jedne veci ktera mi dost vadila kdyz sem prepl na dalkovy tak zadna zmena, ty svetlomety byly zasnezeny a ty svetla nehrejou tolik aby se to roztopilo...
a zimní ponožky pro celicku už mám v servisu na vyvážení, takže během týdne půjdou na autíčko
jinak s celickou v zimě no problem zatim
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Tak já moji Spookey budoucí týden ukládám na zimní spánek.Je to docela škoda
protože jsem ji teď hezky dal do ,,cajchu"/nové pneu,olej,kabely ke svíčkám, nové víčko rozdělovače, filtry, xenony,kompletní náplně, naimregnovány sedačky a vyčištěn interier,hezky naleštěna - nakonzervována - cestou vše při dešti efektně,, zničeno"
. A tak za zimního spánku plánuju vyměnit ještě termostat za jinej/nějak blbne a okruh nějak,,více" chladí když auto jede ,no asi proč/.Dnešní jízda do Prahy spotřeba 10 l ale pravdu povědět nejel jsem pod 150 na dálnici
a ty Goodyeary F1 Eagle byly celkem i na tu teplotu venku dnes slušné .Tak přišla sezona na Focus
a Celica bude ušetřena nepřízně počasí a borců na letních pneu
v 10 cm sněhů.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
- Kenny
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Cau uz s mou 4g 3S-GE litam 4tou zimu a pokud nezustanes viset na brichu(osobne jednou kdyz sem prilitl do nafoukaneho mista kde pomohl jen traktor) tak je to supr svezeni:) ale nemuzu mluvit za vsechny-obcas bych si sam dal po hube za to co musi zvladnout:) Haleny cloveka vyuci:) kdo to tam zna da mi zapravdu. paradni serpentiny a po ceste vzhuru mines Bmw facko feldu octavku ALE CELDU SEM ESTE NEMINUL
uz sem tou mou par znamych s jinyma znackama tahal na cestu. ALE STEJNE PLATI CO NEURIDIS NEUKECAS A POKUD TAM SEDI POLENO MUZE MIT I Q7 S "retezama" 
- kufor
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
ked uz sme pri tom ...
ake zimne pneu pouzivate?
specialne majitelia 6g T20, aky rozmer?
v oficialnom rozmere 205/55 R15 je velmi maly vyber
nasiel som alternativne rozmery:
http://www.e-pneu.cz/pdf/aplikace_proline.pdf
z moznosti by som to videl na 195/60 R15
ake zimne pneu pouzivate?
specialne majitelia 6g T20, aky rozmer?