rollka e9 vaří

vše ohledně modelové řady Corolla
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Tonda píše:Nevíte kterej snímač teploty ovládá ventilátor?Bádal jsem nad tím dnes celej den a nic.
To se někomu roztrhl pytel s těmi čidly, ne? :)
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=5729

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=394

Pokud je to jiné, poznáš to podle toho, že po vytažení konektoru ze správného čidla se ventilátor rozběhne ( při zapnutých klíčcích do poslední polohy).
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Díky,ale ten tvůj problém už nějakej den sleduju a dnes jsem skoušel odpojit snímače všechny a nic.Jen když odpojím ten co je na fotce označen červeně,tak se mi sepne ventil na váze vzduchu (označen žlutě).Od toho ventilu jdou dva podtlaky a s ventiláterem to nic společnýho asi mít nebude.
Obrázek
Fakt už nevím :cry:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

nevim jak to bude u tve toyotky ale snimace tam mas dva, jeden ma dvy vyvody - ten de na budik kerej ukazuje teplotu a ruhej je s jednim vyvodem pac se kostri sroubenim v motoru, asi zkus toi vomrknout, ja to takhle mam na micine coltu i na celice, pokud sem to usoudil spravne, ale i podle katalogu dilu by to tak melo byt :wink:
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Máš pravdu.....jsou tam dva snímače ale je tam podle plánu i relé.Teť jsem se dostal k plánům,tak jsem je vyfotil.Nechápu ale kde to všechno je.
Obrázek
martin.matess
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.matess »

oj ty si drsnak, se schematam na me chodit :oops: moc tomu nehovim ale projdu to, jinak ten snimac ja mam v celice tusim v bloku a pak nekde naky v oblasti hlavy
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Tonda píše:Máš pravdu.....jsou tam dva snímače ale je tam podle plánu i relé.
Ano, relé, které je v mém autě v té menší pojistové skříni, nese označení FAN 1. Je válcového tvaru, s kovovým krytem a nápisem denso. Kryt jde sundat.
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

ombre píše:
Tonda píše:Máš pravdu.....jsou tam dva snímače ale je tam podle plánu i relé.
Ano, relé, které je v mém autě v té menší pojistové skříni, nese označení FAN 1. Je válcového tvaru, s kovovým krytem a nápisem denso. Kryt jde sundat.

Zítra vyzkouším.....kluci....děkuji.....to byla rychlost......pak napíšu k čemu jsem dospěl.Jestli vás ještě něco napadne,tak pište.
Jo...a já si vzpomněl,že jeden snímač jsem objevil i na vodním čerpadle. :? Chlapi abych pravdu řekl,tak z toho asi zblbnu.
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Tak jsem to úspěšně opravil.Snímač na vodním čerpadle je snímač jen pro ukazatel teploty na přístrojovce. Snímač který je pro ovládání ventilátoru je na obalu termostatu.(má jeden drát) a celé to řídí relé v motorovém prostoru ve velké releové krabici.Je to rozpínací relé úplně vpravo označené jako relé 1.Releová krabice se dá zespodu rozdělat a jsou tam dobře přístupné kabely.Jeden z nich byl upadený.Díky za pomoc chlapi :wink:
Odpovědět

Zpět na „Corolla“