KLOUZE SPOJKA ,prosim o radu

vše ohledně modelové řady Celica
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

kua.....to aby jsem se naučil anglicky.Jinak si tady za chvilku ani neškrtnu. :cry:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

ja myslim ze Micron by mohl sem tam prestat hulit, nebo aspon kdyz chce psat neco na forum, ja jsem teda madar se omlouvam, ale na Microna a jeho prazvlastni skladby vet nemam :D

pokud se neridis heslem "nejsem tak bohaty, abych si mohl kupovat levne veci" tak si kup nejakeho smejda za par stovek, jinak bych sla do exedy, napr.
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

otázka

Příspěvek od micron »

... mno tak sem si dal flašku vína... sorry :lol: kompozice vět zajímavá, fakt že i já sem to musel číst asi 10x, ale neni tam žádná chyba :lol: to si zase kontroluju :P

no já pudu buďto do nipparts (japan-korean) nebo JC (korean) nemam nic proti korejcům, samsung začíná rasit kvalitou i japonský firmy 8)
--------------------------------------------------------------------------------------
ale co je zvláštní, co bych rád pochopil: jsou 2 druhy ložisek NIPPARTS:
1 má číslo na konci 2009 a druhý 2016 cena je téměř totožná, ale nikdo nemá nikde napsanej rozdíl... ani rozměry. to samý platí pro JC díky za radu
--------------------------------------------------------------------------------------

Nipparts or JC a zbyde na chlast!!!! já studuju a sem línej jak prase, navíc nemůžu čekat, než mi někdo pošle Xxdražší díl co neni skladem...celda by blokovala celej servis. Time=money :wink: navíc sem se dneska ptal na Nipparts v mým servisu, a údajně se jim nikdy nestalo, NIKDY, že by se auto vrátilo...no sucks. good quality. narozdíl např. od Starline=shit. Otázka je JC... ale klidně bych to risknul.

vtipný> www.nipparts.cz => www.jcauto.cz = pobočka v Praze = WINNER :idea:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ja koupil od Idaha podle katalogu spojkovy lozisko do Celicy 5.gen 2.0 a nesedí , bylo to to nejlevnejsi JC - pak tam ma jeste jeden od JC a 2 dalsi ( prvovyrobovy ) - ty jsou ale dost drahy. Bohuzel uz mam doma tri dily z katalogu JC co nesedej na auto, ale objednany jsou dobre. Kdyby me netizila financni situace tak bych koupil ty drazsi, aspon bych to ted nemusel s Idahem resit. To mi pripomina ze jsem mu jeste nezavolal :roll:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Micron: co se tyka lozisek, v cislech je rozdil kvuli roku vyroby, 2009 se davalo do Celic od 1989 do 05/1990 a to 2016 to zbytku :wink: byt tebou tak jdu do prvovyroby od JC, rozhodnuti je ale na tobe :wink:
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

Nedávno jsem dával do celdy spojku LUK a když vydím jak se tady oháníte kvalitou značek tak sem dostal strach aby mi to vydrželo :D Původně tam byla AISIN.
Celica 4WD turbo 5.gen
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Leňulka píše:Micron: co se tyka lozisek, v cislech je rozdil kvuli roku vyroby, 2009 se davalo do Celic od 1989 do 05/1990 a to 2016 to zbytku :wink: byt tebou tak jdu do prvovyroby od JC, rozhodnuti je ale na tobe :wink:
Leňulka asi vyřešila můj problém, nesedí to proto že sem koupil asi to do roku 05/1990 a auto je o pár měsíců starší. Ja se z toho po...
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

to saus:

něco určitě vydrží neboj :wink: jinak měl sem tam taky AISIN a ta nebyla špatná, teď mám TRW tak uvidíme

to Leňulka:

tak to bude asi ono jak sem myslel že sou dva typy ložisek, ty víš prostě všechno :wink:
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

vsechno nevim, ale kdyz neco nevim, tak se podivam a vim :wink:

jestli muzu doporucit, tak ja osobne budu na Celdu davat spojku od Exedy, pritlacak vychazi okolo 2500,- komplet spojka s lamelou, loziskem, pomocnym valcem, hlavnim valcem vyjde dohromady do nejakych 7tis czk a je to prvovyroba :!:
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

RaW007 píše:to saus:

něco určitě vydrží neboj :wink: jinak měl sem tam taky AISIN a ta nebyla špatná, teď mám TRW tak uvidíme
AISIN je originál díl toyota, o ten opravdu není třeba mít strach, že by nevydržel ;).
saus psal, že má strach o značku LUK.
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

jupík

Příspěvek od micron »

leňulka> díky moc za rozkodování toho 2009/2016 kodu ložiska! Takže pro mě bude asi na tuty 2009... prej sem byla zrozena dle Brunnera VIN-hackera 10/89... goood jinak teda nevim jestli je JC prvovýroba- někdo píše že je to levná varianta neznačková- matějchck. nipparts je každopádně prvovýroba- ale vždyť je to putna. prvo-druho.... stejně mam takovej pocit, že ta továrna v korei/japonsku je ta samá jak nipparts tak JC akorát tam vyrazej jiný logo. :wink: to aby měli žrouti značek v duši klid. beru to co bude nejrychlejší, cena obou ložisek je prakticky totožná...

PavoB> no čeče právě proto, aby se mi nestalo to co tobě, tak to řešim tejden dopředu... a taky aby to nemuseli řešit další.... který to bude na tuty čekat... mláďátka. :P je v tom kapku gulash... třeba průměry a rozměry lamely, talíře !LUK+VALEO! jsou jiný než konkurenční... jak je tohle možný? místo 225 má 230! zdroj kelly atd..., u jiných firem rozměry nejsou třeba vůbec...taky možnost... bordel.
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 11.10.2007, 20:12, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Leňulka píše:ja myslim ze Micron by mohl sem tam prestat hulit, nebo aspon kdyz chce psat neco na forum, ja jsem teda madar se omlouvam, ale na Microna a jeho prazvlastni skladby vet nemam :D
To opravdu nemáš. Taky mám pocit, že mne nahráli do zcela jiného matrixu než microna ;).
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

to bude tim matrixem

Příspěvek od micron »

já totiž přibližně 1x měsíčně navštěvuju tento kodovací ústav: www.matrixklub.cz a zrovinka v pátek sem tam byl na upgrade firmwaru/biosu... pak odešla ta spojka :lol:
ObrázekObrázekObrázek
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

Zdravim Microna
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: 1mm

Příspěvek od Idaho »

micron píše:Raw> rozdělá se, uvidí se. 2x měř 1 řeš. thnx
Idaho> dík, ale na značky pšoukám. žádný rozmazlování nebude. no need. :wink: 3700,- limit. 3000,- work. spíš by mě zajímala ta rychlost dodání, než značky. ono vysolit o 100% vyšší cenu je celkem na palici. 6000,-versus 3000,-/3.700 pche. :shock:
od objednání do 24hod je to u mne a dalsi den u tebe..
Odpovědět

Zpět na „Celica“