KLOUZE SPOJKA ,prosim o radu
ja myslim ze Micron by mohl sem tam prestat hulit, nebo aspon kdyz chce psat neco na forum, ja jsem teda madar se omlouvam, ale na Microna a jeho prazvlastni skladby vet nemam
pokud se neridis heslem "nejsem tak bohaty, abych si mohl kupovat levne veci" tak si kup nejakeho smejda za par stovek, jinak bych sla do exedy, napr.

pokud se neridis heslem "nejsem tak bohaty, abych si mohl kupovat levne veci" tak si kup nejakeho smejda za par stovek, jinak bych sla do exedy, napr.
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
otázka
... mno tak sem si dal flašku vína... sorry
kompozice vět zajímavá, fakt že i já sem to musel číst asi 10x, ale neni tam žádná chyba
to si zase kontroluju
no já pudu buďto do nipparts (japan-korean) nebo JC (korean) nemam nic proti korejcům, samsung začíná rasit kvalitou i japonský firmy
--------------------------------------------------------------------------------------
ale co je zvláštní, co bych rád pochopil: jsou 2 druhy ložisek NIPPARTS:
1 má číslo na konci 2009 a druhý 2016 cena je téměř totožná, ale nikdo nemá nikde napsanej rozdíl... ani rozměry. to samý platí pro JC díky za radu
--------------------------------------------------------------------------------------
Nipparts or JC a zbyde na chlast!!!! já studuju a sem línej jak prase, navíc nemůžu čekat, než mi někdo pošle Xxdražší díl co neni skladem...celda by blokovala celej servis. Time=money
navíc sem se dneska ptal na Nipparts v mým servisu, a údajně se jim nikdy nestalo, NIKDY, že by se auto vrátilo...no sucks. good quality. narozdíl např. od Starline=shit. Otázka je JC... ale klidně bych to risknul.
vtipný> www.nipparts.cz => www.jcauto.cz = pobočka v Praze = WINNER

no já pudu buďto do nipparts (japan-korean) nebo JC (korean) nemam nic proti korejcům, samsung začíná rasit kvalitou i japonský firmy

ale co je zvláštní, co bych rád pochopil: jsou 2 druhy ložisek NIPPARTS:
1 má číslo na konci 2009 a druhý 2016 cena je téměř totožná, ale nikdo nemá nikde napsanej rozdíl... ani rozměry. to samý platí pro JC díky za radu
Nipparts or JC a zbyde na chlast!!!! já studuju a sem línej jak prase, navíc nemůžu čekat, než mi někdo pošle Xxdražší díl co neni skladem...celda by blokovala celej servis. Time=money

vtipný> www.nipparts.cz => www.jcauto.cz = pobočka v Praze = WINNER

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Ja koupil od Idaha podle katalogu spojkovy lozisko do Celicy 5.gen 2.0 a nesedí , bylo to to nejlevnejsi JC - pak tam ma jeste jeden od JC a 2 dalsi ( prvovyrobovy ) - ty jsou ale dost drahy. Bohuzel uz mam doma tri dily z katalogu JC co nesedej na auto, ale objednany jsou dobre. Kdyby me netizila financni situace tak bych koupil ty drazsi, aspon bych to ted nemusel s Idahem resit. To mi pripomina ze jsem mu jeste nezavolal 

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Micron: co se tyka lozisek, v cislech je rozdil kvuli roku vyroby, 2009 se davalo do Celic od 1989 do 05/1990 a to 2016 to zbytku
byt tebou tak jdu do prvovyroby od JC, rozhodnuti je ale na tobe 

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Leňulka asi vyřešila můj problém, nesedí to proto že sem koupil asi to do roku 05/1990 a auto je o pár měsíců starší. Ja se z toho po...Leňulka píše:Micron: co se tyka lozisek, v cislech je rozdil kvuli roku vyroby, 2009 se davalo do Celic od 1989 do 05/1990 a to 2016 to zbytkubyt tebou tak jdu do prvovyroby od JC, rozhodnuti je ale na tobe
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
vsechno nevim, ale kdyz neco nevim, tak se podivam a vim
jestli muzu doporucit, tak ja osobne budu na Celdu davat spojku od Exedy, pritlacak vychazi okolo 2500,- komplet spojka s lamelou, loziskem, pomocnym valcem, hlavnim valcem vyjde dohromady do nejakych 7tis czk a je to prvovyroba

jestli muzu doporucit, tak ja osobne budu na Celdu davat spojku od Exedy, pritlacak vychazi okolo 2500,- komplet spojka s lamelou, loziskem, pomocnym valcem, hlavnim valcem vyjde dohromady do nejakych 7tis czk a je to prvovyroba

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
jupík
leňulka> díky moc za rozkodování toho 2009/2016 kodu ložiska! Takže pro mě bude asi na tuty 2009... prej sem byla zrozena dle Brunnera VIN-hackera 10/89... goood jinak teda nevim jestli je JC prvovýroba- někdo píše že je to levná varianta neznačková- matějchck. nipparts je každopádně prvovýroba- ale vždyť je to putna. prvo-druho.... stejně mam takovej pocit, že ta továrna v korei/japonsku je ta samá jak nipparts tak JC akorát tam vyrazej jiný logo.
to aby měli žrouti značek v duši klid. beru to co bude nejrychlejší, cena obou ložisek je prakticky totožná...
PavoB> no čeče právě proto, aby se mi nestalo to co tobě, tak to řešim tejden dopředu... a taky aby to nemuseli řešit další.... který to bude na tuty čekat... mláďátka.
je v tom kapku gulash... třeba průměry a rozměry lamely, talíře !LUK+VALEO! jsou jiný než konkurenční... jak je tohle možný? místo 225 má 230! zdroj kelly atd..., u jiných firem rozměry nejsou třeba vůbec...taky možnost... bordel.

PavoB> no čeče právě proto, aby se mi nestalo to co tobě, tak to řešim tejden dopředu... a taky aby to nemuseli řešit další.... který to bude na tuty čekat... mláďátka.

Naposledy upravil(a) micron dne čtv 11.10.2007, 20:12, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
to bude tim matrixem
já totiž přibližně 1x měsíčně navštěvuju tento kodovací ústav: www.matrixklub.cz a zrovinka v pátek sem tam byl na upgrade firmwaru/biosu... pak odešla ta spojka 

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1mm
od objednání do 24hod je to u mne a dalsi den u tebe..micron píše:Raw> rozdělá se, uvidí se. 2x měř 1 řeš. thnx
Idaho> dík, ale na značky pšoukám. žádný rozmazlování nebude. no need.3700,- limit. 3000,- work. spíš by mě zajímala ta rychlost dodání, než značky. ono vysolit o 100% vyšší cenu je celkem na palici. 6000,-versus 3000,-/3.700 pche.