hned ráno jsem hodil autí do servisu, kde mi před chvilinkou sdělili, že díl je špatný a nový stojí přes 6t

moc díky
P.S. jedná se o 3D r.v. 99, světle béžový interiér
jj, výměna není problém. sama o sobě mi zabere asi minutu, ale s tím vrakovištěm, resp. starším dílem nějak tápu. O žádném nevím.. díval jsem se na net a nicpeta píše:Sehnat dil na vrakovisti a vymenit sam - ten ovladaci panel se da jednoduse vyndat tak, ze se zapaci na predku toho panelu az vyskoci nahoru a vytahne smerem dopredu.
ahoj, to bys byl moc hodný. vlastní fotku bohužel teď momentálně nemám, ale na přiloženém obrázku to je trošku vidět. Jedná se o ten panel ve dveřích se 4 tlačítky (2xokno, 1x zámek oken, 1x ovládání centrálu.lizzard píše:kdybys to vyfotil a napsal nějaký rozměry tak se ti kouknu u nás na vrakáči snad by se dalo něco sehnat
no co se mi mohlo podělat, resp. proč se to podělalo netuším. Je fakt, že jsem zapojoval novou dálku na centrál, ale na původní vyvedené dráty - nic jsem neměnil. Navíc netuším, proč by v souvislosti s tímhle odešlo ovládání levého okna. To, že je přepálený tištěný spoj mi řekli v servise, rozdělané jsem to neměl. Tvrdili, že to opravili provizorně, takže mě napadlo, že to překlenuli drátkem. Akorát nevím, jak to může dlouho vydržet ? (mohlo by nafurt, ne?LaBuS píše:4 Michal F6
to mi vysvětli, co se ti na tom mohlo podělat???? Jestli jsi byl v Toyotě, tak tam ti přepálený spoj opravdu opravovat nebudou, to to raději vymění. Ale jestli ti mohu poradit, tak za flašku ti to opraví každý tele, který se hrabe v elektronice, třeba jáOdkud jsi??????
Jinak jedna z alternativ opravy přepáleného spoje, je i klema třeba pocínovaným drátem
jo a ještě mi prozraď, jak jsi sem vložil ten obrázek
díky. bohužel jsem se k tomu ještě nedostalmedved.design píše:ty cesty se většinou pálí tím, že když zavíráš okno tak ho nahoře podržíš dýl, potom si motor chce víc a víc proudu a spoj to prostě nevydrží, protože je konstruovaný na menší proud, do některých ovládání se dává i relé které toto odstraní, s centrálem to spojitost může mít nebo taky nemusí, ale určitě to rozeber a mrkni na to, nějaká elektronika tam bude asi jenom když budeš mít aotomatický rolování dolu, jinak tam budou jen spoje, dřív se spoje celé cínovali aby vydrželi déle, nesmíš je ale pájet dlouho jinak je zničíš.