Volnoběh E9 1.6 GTi

vše ohledně modelové řady Corolla
lubosd
Člen Týmu

Příspěvek od lubosd »

ahojte
díky tondo a taky Davidovi za tu fotografii,delal jsem to podle Vášho navodu a problém jsem vyřešil/doufám že to tak zustane/.ještě bych měl jednu prosbu.rád bych vyměmil chladícu kapalin,chci tam dat castrol,ale nechci to dát do servisu/aby mi tam nedali nejakej bordel a castrol si nechali/.jestli máte skušenosti resp.návod na výměnu chladíci změsi/dobrý by bylo to nafotit jak ten šroub na volnoběh/ tak mi prosím Vás pošlete.

vopred díky
lubosd
Člen Týmu

Příspěvek od lubosd »

díky tondo a taky davide za radu a hlavne fotku.udelal jsem to podle Vás a už to neblbne,při zahranom motore jsou otačky kolem 900 a drží se,chtel bych ješte poradit,chci vyměnit vodu v chladiči e nevím jak.potřeboval bych návod nebo nejakou fotku.
vopred díky
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

No já to dělám tak,že zapnu topení,odšroubuju víčko chladiče a spodní vypouštěcí šroub na chladiči(je zezadu).Nechám to odtýct a zašroubuju spodní vypouštěcí šroub a vrchem leju až po okraj chladiče.Do expanzky naleju mezi málo a moc :wink: tak do poloviny mezi ty risky a zavřu expanzku i chladič.Nastartuju moror,vědu někde do kopce a mrknu do chladiče (otvírat opatrně víčko-je tam tlak jako prase!!!!) a expanzky jak to vypadá.Dolejvám dolejvám až je jí tam dost.A to je vše.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“