chladic oleja

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
sierra
Člen Týmu

chladic oleja

Příspěvek od sierra »

Caute, mam Carinu E 1,6 16V r.v. 04/1992. Zacal mi tiect olej z chladica oleja, na spodnom zhybe. Patram uz tyzden, no nikde sa mi ho nepodarilo zohnat, neviem ani pribliznu cenu.... Neviete mi, prosim, poradit? Da sa to snad este pripadne opravit? Je to prehrdzavene... Vdaka!
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: chladic oleja

Příspěvek od Idaho »

sierra píše:Caute, mam Carinu E 1,6 16V r.v. 04/1992. Zacal mi tiect olej z chladica oleja, na spodnom zhybe. Patram uz tyzden, no nikde sa mi ho nepodarilo zohnat, neviem ani pribliznu cenu.... Neviete mi, prosim, poradit? Da sa to snad este pripadne opravit? Je to prehrdzavene... Vdaka!
ndat nechat zavařit, nebo s epodivat na hadice, jestli není jen podélně prasklá hadice..

jinak zavaření vyjde do 300,-
Floki
Věčnej rejpal

mám ho :D

Příspěvek od Floki »

Mám chladič oleje na corolle s motorem 4A-GE a pokud se nepletu tak je stejný.
Toyota Carina E 2.0 GLI
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

a stejny by mel byt i na Celice 1,6 z toho roku
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
sierra
Člen Týmu

Příspěvek od sierra »

Vdaka... skusim to cez vikend obrusit a skusit zavarit. Bojim sa, aby sa to uplne neprederavilo, na tom zhybe je to uz pomerne slusne hnile....

Co sa tyka chladica oleja na Corolle 4A-GE, mam tomu rozumiet tak, ze mas jeden volny? Mam totiz stale problem zohnat ho (original Toy som zatial neskusal.... asi budem musiet).

Dam vediet, ako to dopadlo.
Este raz dik.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

sierra píše:Vdaka... skusim to cez vikend obrusit a skusit zavarit. Bojim sa, aby sa to uplne neprederavilo, na tom zhybe je to uz pomerne slusne hnile....

Co sa tyka chladica oleja na Corolle 4A-GE, mam tomu rozumiet tak, ze mas jeden volny? Mam totiz stale problem zohnat ho (original Toy som zatial neskusal.... asi budem musiet).

Dam vediet, ako to dopadlo.
Este raz dik.
pozor nevím jak u vás ale ty chladiče bývají většinou hliníkové, takže nekdo kdo vaří hliník.
Floki
Věčnej rejpal

chladič

Příspěvek od Floki »

Mám na prodej bouranou corollu 1.6 Gti na díly. Poradte mi někdo jestli jde ten okruh chladiče zapojit i bez nej,protože když bude chtítí někdo nastartovat motor tak aby to šlo. 8)
Toyota Carina E 2.0 GLI
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Re: chladič

Příspěvek od Pavo.B. »

Floki píše:Mám na prodej bouranou corollu 1.6 Gti na díly. Poradte mi někdo jestli jde ten okruh chladiče zapojit i bez nej,protože když bude chtítí někdo nastartovat motor tak aby to šlo. 8)
myslim ze staci zapojit hadici co tam vede do ty druhy a udelat okruh jen z hadice, mel jsem to taky tak chvilku
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
sierra
Člen Týmu

Příspěvek od sierra »

Po neúspešnom zháňaní chladiča oleja (bol mi 3x ponúknutý chladič novšej verzie) som ten svoj jednoducho zrezal tak, aby som dostal jedno dlhé "U", napojil naň hadice, pripevnil k pôvodnému držiaku a zatiaľ funguje. Objavil sa však nový problém, vid. téma "vysoké otáčky"....
Odpovědět

Zpět na „Carina“