chladic oleja
chladic oleja
Caute, mam Carinu E 1,6 16V r.v. 04/1992. Zacal mi tiect olej z chladica oleja, na spodnom zhybe. Patram uz tyzden, no nikde sa mi ho nepodarilo zohnat, neviem ani pribliznu cenu.... Neviete mi, prosim, poradit? Da sa to snad este pripadne opravit? Je to prehrdzavene... Vdaka!

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: chladic oleja
ndat nechat zavařit, nebo s epodivat na hadice, jestli není jen podélně prasklá hadice..sierra píše:Caute, mam Carinu E 1,6 16V r.v. 04/1992. Zacal mi tiect olej z chladica oleja, na spodnom zhybe. Patram uz tyzden, no nikde sa mi ho nepodarilo zohnat, neviem ani pribliznu cenu.... Neviete mi, prosim, poradit? Da sa to snad este pripadne opravit? Je to prehrdzavene... Vdaka!
jinak zavaření vyjde do 300,-
Vdaka... skusim to cez vikend obrusit a skusit zavarit. Bojim sa, aby sa to uplne neprederavilo, na tom zhybe je to uz pomerne slusne hnile....
Co sa tyka chladica oleja na Corolle 4A-GE, mam tomu rozumiet tak, ze mas jeden volny? Mam totiz stale problem zohnat ho (original Toy som zatial neskusal.... asi budem musiet).
Dam vediet, ako to dopadlo.
Este raz dik.

Co sa tyka chladica oleja na Corolle 4A-GE, mam tomu rozumiet tak, ze mas jeden volny? Mam totiz stale problem zohnat ho (original Toy som zatial neskusal.... asi budem musiet).
Este raz dik.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pozor nevím jak u vás ale ty chladiče bývají většinou hliníkové, takže nekdo kdo vaří hliník.sierra píše:Vdaka... skusim to cez vikend obrusit a skusit zavarit. Bojim sa, aby sa to uplne neprederavilo, na tom zhybe je to uz pomerne slusne hnile....
Este raz dik.
chladič
Mám na prodej bouranou corollu 1.6 Gti na díly. Poradte mi někdo jestli jde ten okruh chladiče zapojit i bez nej,protože když bude chtítí někdo nastartovat motor tak aby to šlo.  

Toyota Carina E 2.0 GLI

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Re: chladič
myslim ze staci zapojit hadici co tam vede do ty druhy a udelat okruh jen z hadice, mel jsem to taky tak chvilkuFloki píše:Mám na prodej bouranou corollu 1.6 Gti na díly. Poradte mi někdo jestli jde ten okruh chladiče zapojit i bez nej,protože když bude chtítí někdo nastartovat motor tak aby to šlo.
 Altezza Gita  (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"

ex CELICA AT180 "The Widowmaker"