Křídlo 6generace

vše ohledně modelové řady Celica
Mungway
Člen Týmu

křídlo

Příspěvek od Mungway »

Tak ještě by tu bylo tohle z Německa
Takže pokud by jste raději tohle, tak to je bez práce, tohle se objedná a tradá. Je i s Atestem. Jen mi přijde nižší, tak já nevím :lol:

Obrázek
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: křídlo

Příspěvek od Leon*cz »

Mungway píše:Tak ještě by tu bylo tohle z Německa
Takže pokud by jste raději tohle, tak to je bez práce, tohle se objedná a tradá. Je i s Atestem. Jen mi přijde nižší, tak já nevím :lol:

Obrázek

No to máš pravdu, že je nižší, je to takové decentní,ale mě se to tak lbí, na druhou stranu, chtěl jsem tu mojí krasavici hodit na přes rok trochu do tuningu a nevím, jestli by se mi tam tohle křidílko hodilo. Jo a jetě by mě zajímalo na kolik takové křídlo příjde?
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

Pokud by měl někdo zájem o Toyota originál kousek, vím o jednom křídle co se docela často používá na japonským verzích (GT-four, všechny "eseska", všechny ročníky 6gen celica). V Čechách jsem ho snad ještě ani neviděl...:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

pokud pamatuju ten člověk se ho chce doslova zbavit -> cena by byla určitě rozumná :). Pokud by někdo chtěl vědět víc, dejte vědět a poptám se...
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Hezčí je podle mě to co máš Ty ,,nahozené".Někomu možná se ale bude hodit je vážně ,,jiné" .Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

Souhlasím s Dokym, mě se taky líbí víc to tvoje..Tohle mi moc do oka nepadlo, ale znáte to "Sto lidí, sto chutí."
To Mungway:Můžeš mi prosím tě napsat, kde se dá to křídlo obědnat a koli by to stálo?
Obrázek
Mungway
Člen Týmu

Příspěvek od Mungway »

Leon - dá se objednat v zahraničí - německo, fotku mi poslal kámoš, až budu mít čas a penízky, tak zjistím víc... Zatím to nechám být...:-)
TOYOTA CELICA, to je autíčko:-)
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

O.K s těma zlatkama jsme na tom asi stejně :( Chtěl jsem to vědět jen informativně, at vím jak velké prasátko budu muset naplnit :wink:
Obrázek
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

jen poznámka... to tří-bodové křídlo jste pohaněli a projevili nezájem ;) napíšu přesto ještě poslední poznámku o ceně (protože na to přišla řeč když jsem o něm s majitelem mluvil a přišlo mi to docela úsměvné). Jeho představa je (cituji): "chci zaplatit jen za to, že to zabalím a pošlu..." Což je můj osobní odhad max. 25€ ;)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Malpaso za tu cenu ať mi to zabalí celé i s autem a vůbec ať se nezabývá demontáží z auta :lol:Já ho nehanil :D , vážně někdo může být právě na to křídlo tak vysazenej že bude mít radost.Mimochodem když bude prodávat více věcí stejným stylem dej mi určitě vědět :lol: tak to je docela gól 25!!! :lol: Kdyby se dalo vše takhle kupovat.Když za tu cenu bude to křídlo co máš Ty, tak na mě mysli :lol: dokonce připlatím :lol:Měj se do Prahy se těsím/budoucí týden mám v plánu repas filtru, nové kabely a možná svíčky/.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Odpovědět

Zpět na „Celica“