Křídlo 6generace

vše ohledně modelové řady Celica
Neri
Navigátor

Křídlo 6generace

Příspěvek od Neri »

Zdravim, sháním křídlo s integrovaným brzdovým světlem. Můžete mi poradit, kde hledat. Jinak mam ještě jeden problém, vždycky když přijedu z práce, tak mam chutě si zase sednout do celici a zase jet máte taky takový problém nebo nejsem normální? :D
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Křídlo 6generace

Příspěvek od Leon*cz »

Neri píše: vždycky když přijedu z práce, tak mam chutě si zase sednout do celici a zase jet máte taky takový problém nebo nejsem normální? :D
Tak tohle se mi stává taky a nejen když příjdu z práce, ale normálně se těším až ráno vstanu a zase pojedu do práce :D Stím křídlem to je těžké, taky jsem se už po nějakém (s homologací sháněl) ale pod 10.000,-jsem žádné nenašel..Akorád v Hradeštíně, když jsem si byl pro nějakou plechařinu, tak tam ta včelka křídlo měla, když jsem se zeptal kolik by za ní chtěl, tak mi odpověděl, že za litr, ale musel bych mu prej dovézt celé zadní dveře na výměnu, protože by to s těma dírama neudal, tak jsem se na to vybodl, táhnout se skoro 300 kiláku, jen kvůli křídla a pak ještě dávat celé dveře do lakovny, to by se fakt prodražilo..Jinak zkus polské burzy, já jsem tam sehnal nové čelní sklo za 3000,- Až budu mít prachy navíc, tak tam skočím a omrnku to, ale ted mě čekají jiné výdaje:(
Naposledy upravil(a) Leon*cz dne čtv 21.06.2007, 20:36, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Neri píše: Jinak mam ještě jeden problém, vždycky když přijedu z práce, tak mam chutě si zase sednout do celici a zase jet máte taky takový problém nebo nejsem normální? :D
tak tenhle problém mám taky:) nemusim sní jet ani nějak divoce, stačí jen to cítit jí kolem sebe jak vrní, někde sem četl že se při výrobě Celici přidává do plastů a vůbec všeho co je v interiéru, zvláštní látka Celicin a to způsobuje závislost majitele na autě a nutkání řídit ho :) sorry za OOTT:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Dubac260
Navigátor

Příspěvek od Dubac260 »

No jo ja bych taky furt jezdil, ale ten benzin by mohl byt levnejsi :lol:
ex. Celica 2.0 GTI, 5.gen, r.v. 90
setrim na Celicu 5.gen GT-Four
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

howgh

Příspěvek od micron »

no do pasea bych si asi nesed.... koukej změnit aspoň obrazek nebo svou galeriii.... dík voe :lol: paseo= sasa chrasty
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ale ale Microne :lol: opět zvýšená dávka canabisu :wink: Ale pravdu máš tu fotku by měl Neri upravit i nostalgie má svoje hranice :lol: Křídlo to nejmenší bych na Celicu docela bral ale za ty peníze ani ve snu to radši si odložím penízky v budoucnu na na brzdy a spojku.Co se týče Polských burz mám o nic dobré reference dílu hodně i ježděných a za výrazně slušnější peníze.Pujdu si udělat výlet něco by se mi šiklo na tátovu Carinu tak...Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Neri
Navigátor

Příspěvek od Neri »

No Microne na to jsem se tady neptal. Co se týká Pasea, tak si nech ty tvoje trapný připomínky. Dál to nebudu komentovat.
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Neri nebuď popudlivej :lol: Micron je prostě Micron :lol: na to si zvykneš on to podlě mně nemyslí zle,jen má své intergalaktické úlety.Tys sháněl se mi zdá i celé dverě tak pro Tebe by ta výměna v Hradešíně mohla být zajímavější kdybys to věděl předtím jak si to sehnal.Já se tam možná dnes cestou domů stavím pak ti napíšu jak se co má.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: howgh

Příspěvek od Beaver »

micron píše:no do pasea bych si asi nesed.... koukej změnit aspoň obrazek nebo svou galeriii.... dík voe :lol: paseo= sasa chrasty
Nebuď tak kritickej, já bych Paseo bral jako auto na přemisťování do práce okamžitě. Ostatně, Paseo je vlastně taková Celica v pubertě :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

a supra je zase celica v nejlepších letech :lol:
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

Taky jsem se dival po nejakych kridlech a puvodne jsem chtel postavene dvou nozkach a na krajich zahnute dolu (podobne jake jsou bezne k dostani na Celdu 7. gen.) ale na zadne takove "oficialni" jsem na netu nikde nenarazil...zato jsem nasel to klasicke kridlo a to jak bez svetla tak se svetlem.

Lester - kridlo bez svetla (7587,- s DPH) -http://tuning.autodoplnky.cz/lester/kri ... ?smid=4304

Pakfeifer - zadni kridlo s brzdovym svetlem (225.6 Euro ~ 6545,-) - http://www.pakfeifer.com/catalog/defaul ... 39_103_634

Takze urco pudu do toho se svetlem :-)

Neri píše:Zdravim, sháním křídlo s integrovaným brzdovým světlem. Můžete mi poradit, kde hledat. Jinak mam ještě jeden problém, vždycky když přijedu z práce, tak mam chutě si zase sednout do celici a zase jet máte taky takový problém nebo nejsem normální? :D
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Neri
Navigátor

Příspěvek od Neri »

Taky jsem koukal na to s tím brzdovým světlem. Máte ještě někdo zkušenosti s objednáním dílů z Německa :?:
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

tak za 6tis to nebude ani omylem to leda ze by sis pro to dojel...s dovozem myslim tak 8-9 tis...
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Neri píše:Taky jsem koukal na to s tím brzdovým světlem. Máte ještě někdo zkušenosti s objednáním dílů z Německa :?:
my dovazime sortiment od pakfeiferu a racelook.de

neco mame i v shopu
http://www.dicompracing.com/katalog.php ... &podkat=21

pokud je individualni prani neni problem cokoliv z tehle dvou firem dovest..jinak cim vic objednavek bude tim levnejsi to nakonec bude (mensi naklady na dovoz)
Neri
Navigátor

Příspěvek od Neri »

No a kolik by stálo od vás (pakfeiferu) to křídlo s tou brzdovkou :?:
Odpovědět

Zpět na „Celica“