ja ti cpem za 100tis cele auto tak nekecejgreddy píše:ja jsem chtel pres zimu koupit jednu rozpadlou st165 celicu s 3s-gte ale uz byla pryc a nikdo jinej motor nema.furt mio nekdo cpe motory za 100tistakze kdyz neni motor budu delat tohle
takze cas bude...rikam vim zhruba do ceho jdu a vim ze to nebude snadny ale kdyz jsem driv delal modely a stravil jsem u toho mladi tak nevim proc bych mel bejt ted jinej
)
Leštění kol a motorových částí
Celica All-trac

to je faktmison píše:ja ti cpem za 100tis cele auto tak nekecejgreddy píše:ja jsem chtel pres zimu koupit jednu rozpadlou st165 celicu s 3s-gte ale uz byla pryc a nikdo jinej motor nema.furt mio nekdo cpe motory za 100tistakze kdyz neni motor budu delat tohle
takze cas bude...rikam vim zhruba do ceho jdu a vim ze to nebude snadny ale kdyz jsem driv delal modely a stravil jsem u toho mladi tak nevim proc bych mel bejt ted jinej
)
![]()
![]()
![]()
jak vidis rad se v necem hrabu a s necim se*u takze hotovej motor to neni zabava
lesteni kol
dost o lesteni kol a tak je na www.micronplus.cz a www.lesteni.cz, maji tam navody co na jaky kov, objednavam tam matros a jsem spokojeny jak s rychlosti tak s kvalitou.