Leštění kol a motorových částí

vše ohledně modelové řady Celica
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

greddy píše:ja jsem chtel pres zimu koupit jednu rozpadlou st165 celicu s 3s-gte ale uz byla pryc a nikdo jinej motor nema.furt mio nekdo cpe motory za 100tis :roll: takze kdyz neni motor budu delat tohle :) takze cas bude...rikam vim zhruba do ceho jdu a vim ze to nebude snadny ale kdyz jsem driv delal modely a stravil jsem u toho mladi tak nevim proc bych mel bejt ted jinej :))
ja ti cpem za 100tis cele auto tak nekecej :D :D :D :D
Celica All-trac
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

mison píše:
greddy píše:ja jsem chtel pres zimu koupit jednu rozpadlou st165 celicu s 3s-gte ale uz byla pryc a nikdo jinej motor nema.furt mio nekdo cpe motory za 100tis :roll: takze kdyz neni motor budu delat tohle :) takze cas bude...rikam vim zhruba do ceho jdu a vim ze to nebude snadny ale kdyz jsem driv delal modely a stravil jsem u toho mladi tak nevim proc bych mel bejt ted jinej :))
ja ti cpem za 100tis cele auto tak nekecej :D :D :D :D
to je fakt :)) tim nechci rikat ze ten motor s autem tu cena nema..

jak vidis rad se v necem hrabu a s necim se*u takze hotovej motor to neni zabava :) ja si chci vsechno udelat sam... 8)
kapr
Člen Týmu

lesteni kol

Příspěvek od kapr »

dost o lesteni kol a tak je na www.micronplus.cz a www.lesteni.cz, maji tam navody co na jaky kov, objednavam tam matros a jsem spokojeny jak s rychlosti tak s kvalitou.
Odpovědět

Zpět na „Celica“