Cim to je ze najednou tak jede?

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Salám
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Cim to je ze najednou tak jede?

Příspěvek od Salám »

vcera jsem se zajel mrknout na horackou rallye a kdyz jsem jel zpatky tak celej zblblej z tech zavodu jsem cvymu cmelakovi dal peknou cocku. Dneska kdyz jsem nekam jel tak auto jede o poznani lip, daleko lip se vytaci akceleruje, proste jak kdyby mi nekdo prez noc vymenil motor :shock:
nevite cim to muze byt? Napadlo me ze mozna jak jsem to vcera tocil tak se trochu tlakem protahly kanalky :?
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

placebo efekt.nic vic pod tim nehledej :)
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

Ten efkt pozoruji na sobe i ja.kdyz se vyradim,zda se mi motor klidnejsi
Floyd
Řidič

Příspěvek od Floyd »

Čus!
Taky jsem si vždycky po závodech říkal, když jsme si byli projet RZ, že nám spojařům ta Felda 1.3 jede jak ďas :D Ale vážne bych v tom vic než placebo nehledal :? Aspoň u mě to zkrátka patřilo k atmosféře rallye :D
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

No podle mě to protáhnutí má taky něco do sebe..Když jsem si začal půjčovat kdysi fazola od máti, která sním jezdila max. 110, tak to auto bylo shnilé a nevytáhlo víc než 130 a po nějaké době, když jsem sním jezdil já, tak v klidu vytáhlo skoro 150..:twisted: Ale to placebo tam bude určitě taky..
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

motor pred smrtou ide najlepsie :D
Celica All-trac
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

pokud dlouho jezdis s motorem na spotrebu otupi.....ale jak ho chvili protahujes zvykne si...neda se to rozumne podlozit ale zeptej se jakehokoliv mechanika a potvrdi ti ho....je to jako spravne zajeti...Taky zname na fabci pri vymene desek bavam koule a ona je pak happy jak to jede,a to tomu slapu tajne takze zadny plasibo....kort u celdy jak ti prituhne T-VIS a pak ho protahnes je to peklo :D
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Nebylo v neděli ráno chladnějc? Když je studený vzduch, auta jezdí líp a po těch delších vedrech jsi si zvyknul, že to netahne ;-)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

taky bych nevsazela na placebo, ale na to ze si motor navykne, ja tomu stridave dupu a nedupu a spousta lidi mi auto chvali jak mi to krasne zabira uz od nizkych otacek a jak je motor navykly na razantnejsi jizdu, netyram to, jen tomu obcas vrznu, primerene postupne radim az pri vyssich otackach, ne ze seslapnu plyn nadoraz a cekam co se bude dit, ale nechavam vyssi a vyssi otacky, mam peknou spotrebu, a taky co jsem se divala tak po asi 4 tis olej stale ciry jako novy s lehkym nadechem znecisteni, ale jak rika mison, nemam takove dokonale stavy rada, ono se to pak z niceho nic vysere a je to fest :lol: :(
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Salám
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salám »

mison píše:motor pred smrtou ide najlepsie :D
nestras, jeste me v lete ceka spousta jezdeni po CR po festakach. Doudam ze me nekde nenecha :D
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Odpovědět

Zpět na „Celica“