nevite cim to muze byt? Napadlo me ze mozna jak jsem to vcera tocil tak se trochu tlakem protahly kanalky
Cim to je ze najednou tak jede?
- Salám
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Cim to je ze najednou tak jede?
vcera jsem se zajel mrknout na horackou rallye a kdyz jsem jel zpatky tak celej zblblej z tech zavodu jsem cvymu cmelakovi dal peknou cocku. Dneska kdyz jsem nekam jel tak auto jede o poznani lip, daleko lip se vytaci akceleruje, proste jak kdyby mi nekdo prez noc vymenil motor
nevite cim to muze byt? Napadlo me ze mozna jak jsem to vcera tocil tak se trochu tlakem protahly kanalky
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
- Leon*cz
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
No podle mě to protáhnutí má taky něco do sebe..Když jsem si začal půjčovat kdysi fazola od máti, která sním jezdila max. 110, tak to auto bylo shnilé a nevytáhlo víc než 130 a po nějaké době, když jsem sním jezdil já, tak v klidu vytáhlo skoro 150..
Ale to placebo tam bude určitě taky..

Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
- Diablo
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
pokud dlouho jezdis s motorem na spotrebu otupi.....ale jak ho chvili protahujes zvykne si...neda se to rozumne podlozit ale zeptej se jakehokoliv mechanika a potvrdi ti ho....je to jako spravne zajeti...Taky zname na fabci pri vymene desek bavam koule a ona je pak happy jak to jede,a to tomu slapu tajne takze zadny plasibo....kort u celdy jak ti prituhne T-VIS a pak ho protahnes je to peklo 
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD

taky bych nevsazela na placebo, ale na to ze si motor navykne, ja tomu stridave dupu a nedupu a spousta lidi mi auto chvali jak mi to krasne zabira uz od nizkych otacek a jak je motor navykly na razantnejsi jizdu, netyram to, jen tomu obcas vrznu, primerene postupne radim az pri vyssich otackach, ne ze seslapnu plyn nadoraz a cekam co se bude dit, ale nechavam vyssi a vyssi otacky, mam peknou spotrebu, a taky co jsem se divala tak po asi 4 tis olej stale ciry jako novy s lehkym nadechem znecisteni, ale jak rika mison, nemam takove dokonale stavy rada, ono se to pak z niceho nic vysere a je to fest

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..