E9 - elektrické schém toyota corolla 91 1.3

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Jangela
Člen Týmu

E9 - elektrické schém toyota corolla 91 1.3

Příspěvek od Jangela »

Zdravím všechny v klubu, :) prosím o radu, nevím si rady s naším autíčkem. Bratr mi opravoval auto - Toyota corolla 91 1,3, ale něco se přihodilo s elektřinou. Svítily jen hlavní světla a parkovačky ne, nevěděl, co s tím, tak natáhnul nové dráty a v pohodě to svítilo - před měsícem.Teď jsem nastartovala, zapla světla a chcíplo celé auto, pak to zase za chvíli šlo, zapla jsem světla a vpohodě, zapla jsem k tomu ještě rádio a zase to chcíplo. Něco je prý s tou elektřinou, ale co a jak, nevím.Hlavně nemám schéma. Stáhla jsem si ten program - manuál na všechna možná auta, ale na Toyoty tam vůbec nejsou schémata, jen manuál na ostatní věci. ten program se jmenuje e-tech nebo vivid.
děkuju moc za radu, jedu na dovolenou a nemám s čím. :cry: Jana z Plzně
TOYOTA COROLLA, 1.3 r.91
E9
Navigátor

Příspěvek od E9 »

Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC :)
LikeableBoy
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LikeableBoy »

Mám dotázek trochu mimo...asi by někdo nevěděl kde sehnat nějaké kompletní elektro-manuály k Toyota Corolla 2000-2001?
"Karolínka Modroočko" Toyota Corolla 1,4 VVTi (71kW) LB 10/2001 -prodána
Ford Focus 1.6 TDCi (80kW) combi Titanium 10/2009
"Lvíček" Peugeot 307 SW 1.6 16V (80kW) 02/2003 6x airbag, digi klima, ESP+ASR, panorama, atd.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Tohle asi není na schéma, ale najít ty původní vodiče, které zřejmě někde volně plavou v kastli a způsobují zkrat. Nebylo to nabourané....?
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Jangela
Člen Týmu

Příspěvek od Jangela »

dobrý den, :wink:
no bylo to nabourané, brácha si taky myslí, že to možná bude zkratama, ale přeci jen to schéma by pomohlo zjistit, co k čemu patří či nepatří. Kterej kabel k čemu. Nemáte s tím zkušenosti?

díky. Jana
TOYOTA COROLLA, 1.3 r.91
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Pokud se spraví porucha která je,tak se nemusí tahat žádné nové dráty.Právě tyhle nové dráty,kterých bude přibývat s narůstajícími problémy budou dělat problémy ještě větší.Nejlepší je nechat jen původní kabeláž.Jinak se v té elektrice zachvilku nikdo nevyzná a všude ti budou trčet dráty které nikam nepovedou.Prohlídnul bych veškeré konektory-rozpojit-prostříknout kontoxem-zapojit-zatahat zak každý drát jestli není v "kostce" jen tak na volno.Myslím,že to bude některý ze štekrú.Je možný že to někdo mněl rozdělaný a špatně ho docvakl.Aspoň mi to tak připadne.A spíš asi pod přístrojivkou než u motoru.Ale je to jen můj dojem. :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“