kola!!...??

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

Marťas napsal:
Jezisi, proc by to delali? ze by to hazeli na nekoho kterej tam ma jina kola, teda jako rozmer.. Hlavne jde o to, ze kdyz se stane bouracka, tak nikdo nevi jaky kola tam jsou origo, v TP malym to napsane neni, takze neni co resit.. Jen tak mezi nama, kdyz pojede nejakej idiot a narve to do tebe celne, tak je blbost, aby to na tebe hodili.... Jeste jsem ani neslysel o tom, ze se nekomu stalo, ze by nekdo naboral nejakyho znamyho a kvuli jinemu rozmeru kol rekli, ze za to muze...

blbost to neni, pojistovna nemusi plnit, protoze to neni auto zpusobily k provozu.Coz se jim docela hodi.Uz jsem se s tim setkal.[/quote]

právě že sem taky slyšel o tom že vozidlo neni způsobil a čus,nikdo se s tebou bavit nebude, to samý jako když na zimu nemáš povinný zimáky ale jenom doporučený,nabouráš a nemáš auto způsobilý tak se s tebou nikdo nebaví:(, jinak já sem s 50tkama zatim spokojenej :)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Spise souhlasim s tim, ze kdyz se zavini bouracka treba moji vinou a budu tam mit jine kola, tak snizi celkovou skodu a odectou tim padem mene penez z povinyho... Ale je podle me blbost, kdyz by to do me evidentne nekdo napral, aby to byla moje vina.... Jinak s tema kolama, to se muze tykat i s foliema na sklo, prednim spoilerem, prahama apod...
Jeste, kdyz zavinim v zime bouracku s letnima gumama (origo rozmer) tak mi musi pojistovna dat stejne penize jako, kdyz ji udelam se zimnima ne? Jak bylo zmineno, tak predepsane nejsou, tak je to jedno.....
Celica 1,6STi
Obrázek
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

no jasně že kdyby to do tebe někdo narval zezadu tak za to evidentně nemužeš ale bůhví po čem všem se pídí, jde jim o prachy a kolikrát ne malý, ale podle mi se to v tomhle případě dalo uhrát, pokud ale tukneš někoho ty tak už by to tak v pohodě bejt nemuselo :/, a ty folie nebo spoilery to myslim že nezkoumaj, pro pojištovnu sou důležitý čísla a ne že jim někdo napíše žes tam měl trochu jinej nárazník než tam měl bejt, toho se nikdo nechytne :)
celica 1,6 STi, 5g, rv91, moc hezká modrá
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Ale pokud tam sou folie, tak je to taky nezpusobile, a myslim ze je top stejnej problem.... jako s kolama...
Celica 1,6STi
Obrázek
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

možná že jo, ale myslim že to nebude tak horký, kola sou důležitý, nic jinýho než kola tě se silnicí nedrží :)
celica 1,6 STi, 5g, rv91, moc hezká modrá
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

:D kdyz budes mit folie, tak reknou, ze si pres to nemohl videt, takze si myslim, ze je to stejna vec.. Zkratka dobre, kdyz nenabouras a budes jezdit nejak bezpecne, tak neni co resit, no a kdyz to do tebe nekdo posle, tak to na tebe hodit nemuzou kvuli kolu... Myslim si ze neni co resit, jen STK a ta se da vzdy nejak vyresit...
Celica 1,6STi
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Marťas píše::D kdyz budes mit folie, tak reknou, ze si pres to nemohl videt, takze si myslim, ze je to stejna vec.. Zkratka dobre, kdyz nenabouras a budes jezdit nejak bezpecne, tak neni co resit, no a kdyz to do tebe nekdo posle, tak to na tebe hodit nemuzou kvuli kolu... Myslim si ze neni co resit, jen STK a ta se da vzdy nejak vyresit...
tak s tímhle souhlasím.A k těm pojišťovnám......záleží na koho chytnete.Můžete chtit blbečka kterej se s váma bude hádat o každej čepeček na ventylku a nebo chytnete někoho jako já posledně a ten vám tam napíše i věci který nebily dotčený havárií ale byly prorezlý.V mojem případu jde o prahy.Podotýkám,že jsem se stal obětí útoku zezadu na křižovatce a vyník má stejnou pojišťovnu jako já.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

JJ souhlas.. Nejak bych rozmer kol neresil, a hlavne takovehle rozmery, ktery se trosicku lisi od originalu...
Celica 1,6STi
Obrázek
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

tak s tim ja nesouhlasim, pojistovne jde o prachy a kdyz bude chtit tak ti odmitne plnit i pres to ze to do tebe nasil nekdo zezadu.Muze jim stacit zaminka.To znamena i ty folie,naraznik,kola atd.Podle vyhlasky s tim na silnici nemas co delat.Takze ti prijde dopis ze smolik.Holt jsem z toho vyrost a nechci se k takovyhle veci nachomejtnout.Mas to to samy jak tady nekdo zminoval zimaky.Pokud pojedes v zemi kde jsou predepsany zimaky v zime na letnich, tak ti pojistovna nic neproplati.Tady mas predepsany urcity kola a ze tam jsou jiny je tvuj problem.

Ale ano, je to o tom na koho narazis, takze o stesti.nehodlam ho pokouset.
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

S tim nesouhlasim ja, kdyz nekdo udela chybu a nasije to do me ze zadu, tak mi to pojistovna zaplatit musi, nehlede na moje kola!!!!!! A to se budu hadat az do krve :twisted: pochopim kdyz bych to nekam nasil ja a pojistovna by nechtela tomu druhymu zaplatit skodu a slo by to z mych penez..
S temi zimaky je pravda, ze kdyz nekde sou predepsany a pojedu tam na letnich a zpusobim nehodu, tak to prohraju... Ale kdyz jsou v CR doporuceny, tak je to jedno, pokud si vzpominam tak sme se bavili o CR a zimaky.... :wink:
Celica 1,6STi
Obrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Já jsem měl tu smůlu,že do mě našil ten borec zezedu a měl jsem tam Favoriťácký pláště a nic.Díval se na to-psal to ale vědu z toho nedělaly.Chlapy nemá to cenu se hádat určitě to bude rozdílný u každé pojišťovny a u každýho danýho likvidátora pojistné události.Je to risk......ale krásnej. :lol: :twisted: :woot:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

jj, o CR bavili ale to prirovnani sedi, tady u nas mas predepsany taky kola ktery tam mas mit a ze tam mas jinej rozmer tak smula(auto je nezpusobily k provozu) a nema na silnici tim padem co delat.Stejne jako ty zimaky v zahranici.U nas s tema zimakama jsem akorat zaregistroval, ze snad nejaky pojistovny to maji ve smlouve, ze je musis pouzivat.Ale za to ruku do ohne nedam, nejak mi utkvelo v pameti ze jsem to nekde zahlid.

Ale nicmene asi se neshodneme :) podle me ti to proste zaplatit nemusi.Na silnici mas bejt s autem zpusobilym a to jsi porusil tim, ze jsi tam dal kola ktery nejsou schvaleny.
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

jj, s tim souhlasim.Dejme tomu ze v 90pct to problem neni, ale nejaky procenta tam figurujou, likvidatorovi rano neda manzelka a ty se pak muzes na hlavu stavet :(.
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

S tim fakt nesouhlasim... Proste pojistovna to zaplati, kdyz je vina na druhe strane... Zpusobile vozidlo k povozu mam, jelikoz mam STK, takze to je jeden znacnej argument a reknu, ze mi kola nekontrolovali a ja jsem o tom nevedel, ze jsme to takhle s kolama koupil a je to... Takze auto zpusobile k provozu mam, jelikoz ma STK.....
Celica 1,6STi
Obrázek
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

to je rozumnej argument.Ja to koupil, ja tomu nerozumim a STK mam, ale jo, na to by asi nemeli co rict.

Ale stejne, ja to pokouset nebudu :)
Odpovědět

Zpět na „Celica“