kola!!...??

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
DjDrone
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

kola!!...??

Příspěvek od DjDrone »

cauky lidi mam dotaz!!..na leto si chci koupit nove kola na celicu 5g. do zadu mam v planu dát 17" a gumy na 40!!..a dopredu 16" na 45!!..mate stim nekdo skusenosti jestli se to tam vleze!!no vlizt by se to tam asi melo spis jestli bych stym neskrtal o podbehy pri nejakym zhoupnutim aniz bych musel kupovat tvrdsi pruziny!!??a nebo co byste mi doporucily za kola??normalne tam mam 15" a gumy na 50 a to auto vypada hrozne s tak malyma koleckama!!.. :D diky za radu
CELICA 2,0GTI 115kW rv neni znám :-), pěkná, rychlá, ale ta spotřeba!!.... :-(
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Neblbni na 1,6 rvat 17 cky. Sice to vypada hezky ale je to uplne na ho..o, at ti nekdo povi kdo je tam ma. Doporucuji max 16. 17 ti skrtat budou i kdyz tak tenky gumy, mozna by nemuseli.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
DjDrone
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjDrone »

je vidis to ja si to neopravil ja uz mam 2.0gti!!..tak ja to vidim ze to asi skonci u tech 16" ale vzadu 17" by mohly vypadat dobře!!.. :D
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

No myslim ze skrkat nebudou, kamos ma na 4gcku 17" ve predu i v zadu a akorad tam musel davat podlozky :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

kamos tam ma 17 a pri mirnem zhoupnuti skrtaji a uz ma prodrenej ten plastovej podbeh
DjDrone
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjDrone »

no to ja tam ani podlozky davat nechci!!..pac se tim kurvi naprava hlavne u tak tezkyho auta jako je celica :P
DjDrone
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjDrone »

Pavo.B. píše:kamos tam ma 17 a pri mirnem zhoupnuti skrtaji a uz ma prodrenej ten plastovej podbeh
a co tam ma za gumy??????
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Davat dozadu 17" a dopredu 16" je hovadina. Bud kup jedny nebo druhy. Pokud nechces byt pro smich lidem, co upravam rozumi, nedavej dozadu ani sirsi pneumatiky. A pokud chces zlepsit jizdni vlastnosti, kup tlumice a pruziny a na kola se vyprdni.

Mimochodem, tema 17" kolama tu napravu zmrvis taky - vytahas silentbloky, driv odrovnas loziska atd. Tak s tim pocitej :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
DjDrone
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjDrone »

Beaver píše:Davat dozadu 17" a dopredu 16" je hovadina. Bud kup jedny nebo druhy. Pokud nechces byt pro smich lidem, co upravam rozumi, nedavej dozadu ani sirsi pneumatiky. A pokud chces zlepsit jizdni vlastnosti, kup tlumice a pruziny a na kola se vyprdni.
no to ja bych klidne koupil jen 17" ale je mi jasny ze dopredu se to nemuze vejit pac je tam min mista jak vzadu!!..tak jsem to chtel vyplnit!!.. :) ale ja si spis musim koupit novy kola protoze ty stavajici co byly s autem jsou uz uplne dodreny jedno bylo uz i bouchly a spravovany a jeste ktomu to blbe spravili!!..a na kazdym kole je tak kilo zavazi!!..jinak samozrejme bych si aji rad koupil pruziny i tlumice!!..ale musim postupne :P
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

DjDrone píše:
Beaver píše:Davat dozadu 17" a dopredu 16" je hovadina. Bud kup jedny nebo druhy. Pokud nechces byt pro smich lidem, co upravam rozumi, nedavej dozadu ani sirsi pneumatiky. A pokud chces zlepsit jizdni vlastnosti, kup tlumice a pruziny a na kola se vyprdni.
no to ja bych klidne koupil jen 17" ale je mi jasny ze dopredu se to nemuze vejit pac je tam min mista jak vzadu!!..tak jsem to chtel vyplnit!!.. :) ale ja si spis musim koupit novy kola protoze ty stavajici co byly s autem jsou uz uplne dodreny jedno bylo uz i bouchly a spravovany a jeste ktomu to blbe spravili!!..a na kazdym kole je tak kilo zavazi!!..jinak samozrejme bych si aji rad koupil pruziny i tlumice!!..ale musim postupne :P
Tak vezmi nejaky pekny 16" a 4 stejny gumy, aspon ti odlisne prumery kol nebudou mrvit ABS.
Lexus IS200
Lexus RX400h
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

DjDrone píše:
Pavo.B. píše:kamos tam ma 17 a pri mirnem zhoupnuti skrtaji a uz ma prodrenej ten plastovej podbeh
Ma tam 215/ myslim na 40,45...

Jo a nevim proc by to tak nemohl mit, podle me to blbost neni, mit 16 vpredu a 17vzadu. Nevite jak se to davalo na HONDU NSX??? I kdyz oni to meli asi dobre spocitane...
Jinak lepsi bude asi kdyz das nejaky 16, na 17 uz to bude hodne liny. Ja se rozhodl ze tam vetsi jak 15 davat nebudu, pac mam radsi rychlost a silu, nez se na to auto divat :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

ja_ma píše:
DjDrone píše:

Jo a nevim proc by to tak nemohl mit, podle me to blbost neni, mit 16 vpredu a 17vzadu. Nevite jak se to davalo na HONDU NSX??? I kdyz oni to meli asi dobre spocitane...
Jinak lepsi bude asi kdyz das nejaky 16, na 17 uz to bude hodne liny. Ja se rozhodl ze tam vetsi jak 15 davat nebudu, pac mam radsi rychlost a silu, nez se na to auto divat :wink:
Klidne si tam dejte ruzny velikosti, bude to pak vypadat jako ty srandovni auticka z TESCA, co maj zadni kola vetsi jak predni... :wink:
Lexus IS200
Lexus RX400h
DjDrone
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjDrone »

ja_ma píše:
DjDrone píše:

no tak to stebou uplne tak nesouhlasim ze cim vetsi kola tim to bude linejsi!!..akorat na akceleraci asi trocha jo ale na maximalku to zase bude lepsi!!..ale ted nevim jestli to neni nahodou naopak!!.. :D :idea: !!..a co na tech 15" mas za gumy??jestli tam mas na 65 nebo tak neco tak to mas stejny jak kdyby si tam mel 16" snizim profilem ze!!.. :) :P
DjDrone
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjDrone »

Klidne si tam dejte ruzny velikosti, bude to pak vypadat jako ty srandovni auticka z TESCA, co maj zadni kola vetsi jak predni... :wink:[/quote]
no sice nevim jak to bude vypadat s ruznyma velikostma ale ja bych se toho ani nebal kdyz je vzadu vic mista tak ono to stejne vypada divne tak bych to radsi vyplnil!!.. :) a ten 1" stejne nikdo na oko nepozna :P
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Na MR2 byly taky ve predu 16 a vzadu 17 ale ta ma nahon na zadek ze, takze to k necemu aspon bylo.
Odpovědět

Zpět na „Celica“