kola!!...??
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
kola!!...??
cauky lidi mam dotaz!!..na leto si chci koupit nove kola na celicu 5g. do zadu mam v planu dát 17" a gumy na 40!!..a dopredu 16" na 45!!..mate stim nekdo skusenosti jestli se to tam vleze!!no vlizt by se to tam asi melo spis jestli bych stym neskrtal o podbehy pri nejakym zhoupnutim aniz bych musel kupovat tvrdsi pruziny!!??a nebo co byste mi doporucily za kola??normalne tam mam 15" a gumy na 50 a to auto vypada hrozne s tak malyma koleckama!!..
diky za radu

CELICA 2,0GTI 115kW rv neni znám
, pěkná, rychlá, ale ta spotřeba!!.... 

- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Davat dozadu 17" a dopredu 16" je hovadina. Bud kup jedny nebo druhy. Pokud nechces byt pro smich lidem, co upravam rozumi, nedavej dozadu ani sirsi pneumatiky. A pokud chces zlepsit jizdni vlastnosti, kup tlumice a pruziny a na kola se vyprdni.
Mimochodem, tema 17" kolama tu napravu zmrvis taky - vytahas silentbloky, driv odrovnas loziska atd. Tak s tim pocitej
Mimochodem, tema 17" kolama tu napravu zmrvis taky - vytahas silentbloky, driv odrovnas loziska atd. Tak s tim pocitej

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no to ja bych klidne koupil jen 17" ale je mi jasny ze dopredu se to nemuze vejit pac je tam min mista jak vzadu!!..tak jsem to chtel vyplnit!!..Beaver píše:Davat dozadu 17" a dopredu 16" je hovadina. Bud kup jedny nebo druhy. Pokud nechces byt pro smich lidem, co upravam rozumi, nedavej dozadu ani sirsi pneumatiky. A pokud chces zlepsit jizdni vlastnosti, kup tlumice a pruziny a na kola se vyprdni.

- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak vezmi nejaky pekny 16" a 4 stejny gumy, aspon ti odlisne prumery kol nebudou mrvit ABS.DjDrone píše:no to ja bych klidne koupil jen 17" ale je mi jasny ze dopredu se to nemuze vejit pac je tam min mista jak vzadu!!..tak jsem to chtel vyplnit!!..Beaver píše:Davat dozadu 17" a dopredu 16" je hovadina. Bud kup jedny nebo druhy. Pokud nechces byt pro smich lidem, co upravam rozumi, nedavej dozadu ani sirsi pneumatiky. A pokud chces zlepsit jizdni vlastnosti, kup tlumice a pruziny a na kola se vyprdni.ale ja si spis musim koupit novy kola protoze ty stavajici co byly s autem jsou uz uplne dodreny jedno bylo uz i bouchly a spravovany a jeste ktomu to blbe spravili!!..a na kazdym kole je tak kilo zavazi!!..jinak samozrejme bych si aji rad koupil pruziny i tlumice!!..ale musim postupne
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ma tam 215/ myslim na 40,45...DjDrone píše:a co tam ma za gumy??????Pavo.B. píše:kamos tam ma 17 a pri mirnem zhoupnuti skrtaji a uz ma prodrenej ten plastovej podbeh
Jo a nevim proc by to tak nemohl mit, podle me to blbost neni, mit 16 vpredu a 17vzadu. Nevite jak se to davalo na HONDU NSX??? I kdyz oni to meli asi dobre spocitane...
Jinak lepsi bude asi kdyz das nejaky 16, na 17 uz to bude hodne liny. Ja se rozhodl ze tam vetsi jak 15 davat nebudu, pac mam radsi rychlost a silu, nez se na to auto divat

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Klidne si tam dejte ruzny velikosti, bude to pak vypadat jako ty srandovni auticka z TESCA, co maj zadni kola vetsi jak predni...ja_ma píše:Ma tam 215/ myslim na 40,45...DjDrone píše:a co tam ma za gumy??????Pavo.B. píše:kamos tam ma 17 a pri mirnem zhoupnuti skrtaji a uz ma prodrenej ten plastovej podbeh
Jo a nevim proc by to tak nemohl mit, podle me to blbost neni, mit 16 vpredu a 17vzadu. Nevite jak se to davalo na HONDU NSX??? I kdyz oni to meli asi dobre spocitane...
Jinak lepsi bude asi kdyz das nejaky 16, na 17 uz to bude hodne liny. Ja se rozhodl ze tam vetsi jak 15 davat nebudu, pac mam radsi rychlost a silu, nez se na to auto divat

Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no tak to stebou uplne tak nesouhlasim ze cim vetsi kola tim to bude linejsi!!..akorat na akceleraci asi trocha jo ale na maximalku to zase bude lepsi!!..ale ted nevim jestli to neni nahodou naopak!!..ja_ma píše:Ma tam 215/ myslim na 40,45...DjDrone píše:a co tam ma za gumy??????Pavo.B. píše:kamos tam ma 17 a pri mirnem zhoupnuti skrtaji a uz ma prodrenej ten plastovej podbeh

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Klidne si tam dejte ruzny velikosti, bude to pak vypadat jako ty srandovni auticka z TESCA, co maj zadni kola vetsi jak predni...
[/quote]
no sice nevim jak to bude vypadat s ruznyma velikostma ale ja bych se toho ani nebal kdyz je vzadu vic mista tak ono to stejne vypada divne tak bych to radsi vyplnil!!..
a ten 1" stejne nikdo na oko nepozna 

no sice nevim jak to bude vypadat s ruznyma velikostma ale ja bych se toho ani nebal kdyz je vzadu vic mista tak ono to stejne vypada divne tak bych to radsi vyplnil!!..