prasklina na skle

vše ohledně modelové řady Corolla
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Tonda píše:Kamínky nelícou sami od sebe vzduchem na naše přední skla.Vždy je to od auta.Takže kde je jaký podvod?
Modelova situace:
Zastavis na krizovatce najednou z auta za tebou vyleze typek, otevre ti dvere u auta a zacne ti tvrdit, zes mu kaminkem rozbil sklo u auta a zacne po tobe chtit at se priznas a zaplatis to ze sveho povinneho ruceni. Ty ho samozrejme posles do pr.. protoze o nicem nevis a on nema zadny dukaz.

Temer vsechny rozbita predni skla jsou pojistovaci podvody a je spravne, ze pojistovny se tomu zacinaji branit (chteji, aby se nedalo celni sklo platit z povinneho ruceni nekoho jineho). Argument, ze pojisteni je od toho, aby hradilo skody a kdyz uz se ta skoda stane, tak to prece neni podvod neni spravny argument, protoze existuji i lide (a verim, ze je jich vetsina), kteri se nechovaji stylem "ucel sveti prostredky".
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Pata napsal "Temer vsechny rozbita predni skla jsou pojistovaci podvody a je spravne, ze pojistovny se tomu zacinaji branit".To sklo mi někdo rozbil a nebude za to platit? A když to budu chtít zaplatit,tak jsem podvodník? To je divný.To je jako s našim zdravotnictvím: Jsi pojištěný ale plať si sanitku a pobyt v nemocnici když do tebe vrazý nějaký blbec autem.Začínají vše stavět na hlavu.To je přece divný.Když předemnou pojede borec a viditelně mu lícou kamínky na moje sklo-tudíž ti ho poškodí...a nejen tobě ale i spoustě dalším.Tak si ho všichni budeme hradit sami.A na co jsme teda potom pojištění? Vždyť nám všem dělá škody a ne zrovna malý.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
peta
Manager Týmu

Příspěvek od peta »

Tonda píše:To sklo mi někdo rozbil a nebude za to platit? A když to budu chtít zaplatit,tak jsem podvodník?
Ne, podvodnik jsi, kdyz se domluvis se svym znamym, at to jakoze rozbil on svym autem. Clovek, ktery ti to rozbil, kdyz ho vubec chytis, to samozrejme vetsinou neprizna, protoze o tom ani nevi, tak co by se priznaval.
Corolla E11 liftback, 4E-FE, rv. 98 (Prodáno)Obrázek
Škoda Superb 2 1.8TSI DSG EleganceObrázek
wmousew
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wmousew »

Tak kluci koukám že debata jde trošku jiným směrem... Hlavně tady nezačněte rozebírat politiku :D
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ----
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

wmousew píše:Tak kluci koukám že debata jde trošku jiným směrem... Hlavně tady nezačněte rozebírat politiku :D
Stejně mě to už nebavilo.Samozřejmě jsem to jen hecoval.Ve skutečnosti jsem to ještě nedělal.Ale fak to pár lidí kolem mě udělalo........Ale o něčem jiném..........V únoru si nechám nalakovat cars a lakýrník říkal něco o variantě bez vysklívání skel.Pré to nebude za 22 tisíc ale za 15.Tak......co doporučujete.Stačí to jen oblopit nebo to mám necha vysklít.Zase když mi praskne nějaký těsnění.....jako že určitě jo.......tak by to vyšlo ještě o hodně dráž.No nevím.Poraďte.Za každou zkušenost budu vděčnej.
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“