kola!!...??
Víc jak 15 o rozměru max.205 na 1,6 bych nedával.Já jsem protože jsem již auto koupil na hezkých 17 a bylo mi to líto dát pryč nyní měnil kola z 225 na 215/45/17/byly od tátu úplně nové/ auto bylo na 225 jak koza - na kolejích . Jinak bych šel do menších myslím že 16 a o rozměru 215/45-50.To mám Celicu 2,0 129 kW 6 g.Ale Arnie jak ho znám bude mít jinej názor
Doky

Nějaké ty auta doma jsou.
Mam 17ky na celicu na prodej za 7K jestli chces...
Dam ti k tomu 8 gum 215x45. Ctyri jsou zraly na burnout a zbyly ctyri by prezily tuhle sezonu.
Muzu ti poslat i foto jak vypadaj na vcelce.
Jezdim po praze a 60ka guma je nutnost, takze jezdim na 15kach.
Dam ti k tomu 8 gum 215x45. Ctyri jsou zraly na burnout a zbyly ctyri by prezily tuhle sezonu.
Muzu ti poslat i foto jak vypadaj na vcelce.
Jezdim po praze a 60ka guma je nutnost, takze jezdim na 15kach.
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
jezdim na tento rozmer uz pres rok a spokojenost, v kolejich me to trosku vodi ale nic netrpi, takze bud v klidu, myslim si ze je to jeden z tech rozumnych rozmeru, kdy kola nejsou ani male ani velke 

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Jezisi, proc by to delali? ze by to hazeli na nekoho kterej tam ma jina kola, teda jako rozmer.. Hlavne jde o to, ze kdyz se stane bouracka, tak nikdo nevi jaky kola tam jsou origo, v TP malym to napsane neni, takze neni co resit.. Jen tak mezi nama, kdyz pojede nejakej idiot a narve to do tebe celne, tak je blbost, aby to na tebe hodili.... Jeste jsem ani neslysel o tom, ze se nekomu stalo, ze by nekdo naboral nejakyho znamyho a kvuli jinemu rozmeru kol rekli, ze za to muze...
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
oni to nhodí na tebe ale pojistovn muž snížit plnení jelikož auto nebylo zpusobilé k provozu.. už jsme pár takových případu zažil, konkrétně česká to dost hlídá.. mě při bouračce policajti zapisovali do protokolu i rozmer gum a diskuMarťas píše:Jezisi, proc by to delali? ze by to hazeli na nekoho kterej tam ma jina kola, teda jako rozmer.. Hlavne jde o to, ze kdyz se stane bouracka, tak nikdo nevi jaky kola tam jsou origo, v TP malym to napsane neni, takze neni co resit.. Jen tak mezi nama, kdyz pojede nejakej idiot a narve to do tebe celne, tak je blbost, aby to na tebe hodili.... Jeste jsem ani neslysel o tom, ze se nekomu stalo, ze by nekdo naboral nejakyho znamyho a kvuli jinemu rozmeru kol rekli, ze za to muze...

- Hafan
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
blbost to neni, pojistovna nemusi plnit, protoze to neni auto zpusobily k provozu.Coz se jim docela hodi.Uz jsem se s tim setkal.Marťas píše:Jezisi, proc by to delali? ze by to hazeli na nekoho kterej tam ma jina kola, teda jako rozmer.. Hlavne jde o to, ze kdyz se stane bouracka, tak nikdo nevi jaky kola tam jsou origo, v TP malym to napsane neni, takze neni co resit.. Jen tak mezi nama, kdyz pojede nejakej idiot a narve to do tebe celne, tak je blbost, aby to na tebe hodili.... Jeste jsem ani neslysel o tom, ze se nekomu stalo, ze by nekdo naboral nejakyho znamyho a kvuli jinemu rozmeru kol rekli, ze za to muze...