kola!!...??

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Víc jak 15 o rozměru max.205 na 1,6 bych nedával.Já jsem protože jsem již auto koupil na hezkých 17 a bylo mi to líto dát pryč nyní měnil kola z 225 na 215/45/17/byly od tátu úplně nové/ auto bylo na 225 jak koza - na kolejích . Jinak bych šel do menších myslím že 16 a o rozměru 215/45-50.To mám Celicu 2,0 129 kW 6 g.Ale Arnie jak ho znám bude mít jinej názor :lol: Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

NN sire max 205 na te zalezi hodne!!
Celica 1,6STi
Obrázek
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Jo a kdyby nekdo ta kola chtel, tak jsou na prodej, nejsou ani bouchla, ani poskrabana.... :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
red
Řidič

Příspěvek od red »

Mam 17ky na celicu na prodej za 7K jestli chces...
Dam ti k tomu 8 gum 215x45. Ctyri jsou zraly na burnout a zbyly ctyri by prezily tuhle sezonu.
Muzu ti poslat i foto jak vypadaj na vcelce.

Jezdim po praze a 60ka guma je nutnost, takze jezdim na 15kach.
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Ne diky, ted bude neco jineho... jen resim jesli mam dat 205 nebo 195 :roll:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

nemáte někdo zkušenosti se 195/50/15 ? mám je chvíli ale přijde mi že v kolejích to trošku plave, muže to mít nějakej zásadní vliv na brzdy nápravu atd. když by tam měli bejt 60tky?
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

vyska profilu nezalezi na to ze to plave, za to muze sire gumy, ja tam mam velky kola a plave to v kolejich celkem dost, no jde o zvyk, nic mene to auto celkove trpi, ale zatim s tim jezdim 2sezonu a nejak ´jsem zadne problemy nemel.... Je obre obcas zajet na geometrii....
Celica 1,6STi
Obrázek
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

jezdim na tento rozmer uz pres rok a spokojenost, v kolejich me to trosku vodi ale nic netrpi, takze bud v klidu, myslim si ze je to jeden z tech rozumnych rozmeru, kdy kola nejsou ani male ani velke :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

ja mam od toyoty schvaleny 205/55/14, no casem bych chtel nahodit nejaky 16tky, jenze je nemam povoleny od Toyoty a tak se bojim problemu v pripade bouracky atd :(
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

No tak nakonec davam 195/50 R15. Ale jsou to jen provizorky, v budoucnu, bych chtel hodit profil 55. :wink:
Obrázek
sold..SUBARU IMPREZA WRX
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

no právě,taky se bojim nějaký bouračky za kterou nebudu moct ale díky tomu to pak hodí na mě... :(, psal sem do toyoty ale zatim nic tak sem se koukal už po nějakých 60tkách který sou v TP ale byl bych rád kdyby mi povolili tyhle nebo aspon 55tku ale chci něco co je v TP, kdyby něco... 8)
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Jezisi, proc by to delali? ze by to hazeli na nekoho kterej tam ma jina kola, teda jako rozmer.. Hlavne jde o to, ze kdyz se stane bouracka, tak nikdo nevi jaky kola tam jsou origo, v TP malym to napsane neni, takze neni co resit.. Jen tak mezi nama, kdyz pojede nejakej idiot a narve to do tebe celne, tak je blbost, aby to na tebe hodili.... Jeste jsem ani neslysel o tom, ze se nekomu stalo, ze by nekdo naboral nejakyho znamyho a kvuli jinemu rozmeru kol rekli, ze za to muze...
Celica 1,6STi
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Marťas píše:Jezisi, proc by to delali? ze by to hazeli na nekoho kterej tam ma jina kola, teda jako rozmer.. Hlavne jde o to, ze kdyz se stane bouracka, tak nikdo nevi jaky kola tam jsou origo, v TP malym to napsane neni, takze neni co resit.. Jen tak mezi nama, kdyz pojede nejakej idiot a narve to do tebe celne, tak je blbost, aby to na tebe hodili.... Jeste jsem ani neslysel o tom, ze se nekomu stalo, ze by nekdo naboral nejakyho znamyho a kvuli jinemu rozmeru kol rekli, ze za to muze...
oni to nhodí na tebe ale pojistovn muž snížit plnení jelikož auto nebylo zpusobilé k provozu.. už jsme pár takových případu zažil, konkrétně česká to dost hlídá.. mě při bouračce policajti zapisovali do protokolu i rozmer gum a disku :(
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Na mém autě mají být 185/60R14 a mám tam 205/50R15.Tenhle rozměr tam nechám ať se děje,co se děje.Děkuju......ale bourat se v nejbližší době nechystám :mrgreen: :lol:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

Marťas píše:Jezisi, proc by to delali? ze by to hazeli na nekoho kterej tam ma jina kola, teda jako rozmer.. Hlavne jde o to, ze kdyz se stane bouracka, tak nikdo nevi jaky kola tam jsou origo, v TP malym to napsane neni, takze neni co resit.. Jen tak mezi nama, kdyz pojede nejakej idiot a narve to do tebe celne, tak je blbost, aby to na tebe hodili.... Jeste jsem ani neslysel o tom, ze se nekomu stalo, ze by nekdo naboral nejakyho znamyho a kvuli jinemu rozmeru kol rekli, ze za to muze...
blbost to neni, pojistovna nemusi plnit, protoze to neni auto zpusobily k provozu.Coz se jim docela hodi.Uz jsem se s tim setkal.
Odpovědět

Zpět na „Celica“