Nefunkcnost stranok ToyotaTeam Slovakia!
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
verite slovenskym vysetrovatelom a slovenskej policii? Ja teda nie ...
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
Kua kua Fajry, dnes si mal asi perný deň čo? Neprišlo ti náhodou "pár" emilov, že čo sa deje? Držím palce a prajem pevné nervy.
Ja som sa to dozvedel vlastne až z večerných správ, cez deň mi síce tts nefungovalo, ale nejak som tomu nevenoval pozornosť. A ja rozmýšľam, prečo mám celý deň o ničom a to tts absťák
No čo už, chlapi v uniformách robili len čo im prikázali. To tých tlustoprdov na teplých stoličkách by som za takého mäsiarske kúsky nakopal do ... veď viete kam.
No nič musíme to nejako vydržať. Tááákže...
Držte si
Ja som sa to dozvedel vlastne až z večerných správ, cez deň mi síce tts nefungovalo, ale nejak som tomu nevenoval pozornosť. A ja rozmýšľam, prečo mám celý deň o ničom a to tts absťák
No čo už, chlapi v uniformách robili len čo im prikázali. To tých tlustoprdov na teplých stoličkách by som za takého mäsiarske kúsky nakopal do ... veď viete kam.
No nič musíme to nejako vydržať. Tááákže...
Držte si
- RasťoSK
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ich nejaké príspevky do verejných fór netrápia (som za vodou )- sa vraj hrabú v dávnej histórií serverov - to vieš - chlapci z "BlackHole" neboli tupci - nerobili útoky priamo, ale prostredníctom iných serverov a zhodou okolností zneužili providera, ako poskytuje služby webhostingu aj TTS... Tak mu hold zhabali všetky servery...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
Corolla AE92
Celica RA61
- fajry
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
nikoho nezneuzili. Spolumajitel Websupport je zakladatelom a majitelom stranky blackhole.sk, ktora ma blizko hakerskej komunite. Najma kvoli tomu bol tento zasa robeny. Co je vsak najlepsie, tak blackhole.sk bezi na uplne inych serveroch a s websupportom nema nic spolocne - iba ak majitela No, ale policia je drbnuta, aby takuto vec vedela zisit. Oni v podstate zobrali servery, o ktore absolutne nemali zaujem - len svojou neschopnostou a nekompetentnostou sposobili skodu tisickam klientov.RasťoSK píše:Ich nejaké príspevky do verejných fór netrápia (som za vodou )- sa vraj hrabú v dávnej histórií serverov - to vieš - chlapci z "BlackHole" neboli tupci - nerobili útoky priamo, ale prostredníctom iných serverov a zhodou okolností zneužili providera, ako poskytuje služby webhostingu aj TTS... Tak mu hold zhabali všetky servery...
Ak sa dnes v rozumnom case nepodari servery rozbehat, tak presuvame stranku, forum a vsetko na iny hosting.
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk
sluzobak
Môže sa to stať a veľmi jednoducho. Ak by potrebovali nejaké konkrétne info a nájdu tam aj konkrétneho človeka, jednoducho si to vytiahnu a majú to...
Ja som raz oškrel firemným autom jedného týpka, vyklula sa z neho nejaká informačná služba, ja som zmizol z toho miesta, lebo sa tam nemohlo parkovať a išli policajti. Ale on do hodiny volal na môj mobil! a vedel moju adresu domov, kde pracujem a pomaly aj čislo topánok... to za hodinu....
Ja som raz oškrel firemným autom jedného týpka, vyklula sa z neho nejaká informačná služba, ja som zmizol z toho miesta, lebo sa tam nemohlo parkovať a išli policajti. Ale on do hodiny volal na môj mobil! a vedel moju adresu domov, kde pracujem a pomaly aj čislo topánok... to za hodinu....
Toyota Corolla E11 1,4l 16V, name: Snow-white