Nefunkcnost stranok ToyotaTeam Slovakia!

Tlachání o všem - bez zaměření!
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

malo by to ist bud v noci alebo zajtra cez den,,, vysetrovatel prislubil, ze vrati nieco.
fajry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fajry »

verite slovenskym vysetrovatelom a slovenskej policii? Ja teda nie ...
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk

sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
chmelo
Řidič

Příspěvek od chmelo »

Kua kua Fajry, dnes si mal asi perný deň čo? Neprišlo ti náhodou "pár" emilov, že čo sa deje? Držím palce a prajem pevné nervy.
Ja som sa to dozvedel vlastne až z večerných správ, cez deň mi síce tts nefungovalo, ale nejak som tomu nevenoval pozornosť. A ja rozmýšľam, prečo mám celý deň o ničom a to tts absťák :shock:
No čo už, chlapi v uniformách robili len čo im prikázali. To tých tlustoprdov na teplých stoličkách by som za takého mäsiarske kúsky nakopal do ... veď viete kam.
No nič musíme to nejako vydržať. Tááákže...
Držte si :D
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Budem si drzet!...PESTI at nam to co nejdriv jede!!! :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Inak viete čo sa stalo tomu čurákovi, čo dal na hlavný server NBÚ admin heslo "nbusr123"? - nič - urobili ho šéfom oddelenia info bezpečnosti a dali mu do podriadenosti ďalších dvoch ľudí...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
chmelo
Řidič

Příspěvek od chmelo »

RasťoSK píše:Inak viete čo sa stalo tomu čurákovi, čo dal na hlavný server NBÚ admin heslo "nbusr123"? - nič - urobili ho šéfom oddelenia info bezpečnosti a dali mu do podriadenosti ďalších dvoch ľudí...
Previerku ešte máš??? :lol:
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

Ich nejaké príspevky do verejných fór netrápia (som za vodou :P )- sa vraj hrabú v dávnej histórií serverov - to vieš - chlapci z "BlackHole" neboli tupci - nerobili útoky priamo, ale prostredníctom iných serverov a zhodou okolností zneužili providera, ako poskytuje služby webhostingu aj TTS... Tak mu hold zhabali všetky servery...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
mimo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mimo »

no Fajry včera som hovoril s jedným chalanom a jemu resp im vracajú servery už 2 roky... dúfam že to pojde hladko ale ... neverím tomu... to vieš štátne organizácie asi na servery nemajú peniaze a takto si doplnaju stavy :evil:

p.s. 2 fajry musel som na chvílu do roboty tak mi to nedalo...
Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Obrázek
Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW) Obrázek
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW Obrázek
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi
wakkee
Člen Týmu

Příspěvek od wakkee »

na Slovensku je to tak, ale pozitivne je to, ze nas zraz to neohrozi. V pripade komplikacii vieme premiestnit stranky na ine servre. Ale myslim, ze medialny tlak a aj to, ze na tych serveroch boli prevadzkovane komercne stranky cely proces urychlia.
fajry
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fajry »

RasťoSK píše:Ich nejaké príspevky do verejných fór netrápia (som za vodou :P )- sa vraj hrabú v dávnej histórií serverov - to vieš - chlapci z "BlackHole" neboli tupci - nerobili útoky priamo, ale prostredníctom iných serverov a zhodou okolností zneužili providera, ako poskytuje služby webhostingu aj TTS... Tak mu hold zhabali všetky servery...
nikoho nezneuzili. Spolumajitel Websupport je zakladatelom a majitelom stranky blackhole.sk, ktora ma blizko hakerskej komunite. Najma kvoli tomu bol tento zasa robeny. Co je vsak najlepsie, tak blackhole.sk bezi na uplne inych serveroch a s websupportom nema nic spolocne - iba ak majitela :-) No, ale policia je drbnuta, aby takuto vec vedela zisit. Oni v podstate zobrali servery, o ktore absolutne nemali zaujem - len svojou neschopnostou a nekompetentnostou sposobili skodu tisickam klientov.

Ak sa dnes v rozumnom case nepodari servery rozbehat, tak presuvame stranku, forum a vsetko na iny hosting.
Slovensky Toyota klub:
ToyotaTeam Slovakia
www.toyotateam.sk

sluzobak
ex: Avensis T22 sedan 2.0 D4D
ex: Toyota Corolla 1.6 E11
ex: Toyota Celica st165 turbo 4x4
ex: Toyota Celica st162 2.0
ex: Toyota Corolla 1.6GTi E9
sokce
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sokce »

Mám taký pocit že flojdom presne o toto šlo, aby potopili websupport... Ľudia nemôžu čakať kým sa im hosting rozchodí, proste prejdu k inému providerovi... Hajzli zelenooký
Toyota Corolla E11 1,4l 16V, name: Snow-white
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

No vidíš...to s majiteľom som nevedel...hold človek sa celý život učí... :roll: :lol:
Navrhujem webhosting v CZ - je to kúsok a žiadna jazyková bariéra...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
sokce
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sokce »

A myslíš si že v CZ by to polícia nespravila keby sa niečo dialo?
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

mozno teraz trepnem poriadnu blbost,, ale v profiloch mame nejake inofrmacie o nas,,, aj ke di ch je malo,, nemoze sa stat,, ze budu zneuzite?
sokce
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sokce »

Môže sa to stať a veľmi jednoducho. Ak by potrebovali nejaké konkrétne info a nájdu tam aj konkrétneho človeka, jednoducho si to vytiahnu a majú to...
Ja som raz oškrel firemným autom jedného týpka, vyklula sa z neho nejaká informačná služba, ja som zmizol z toho miesta, lebo sa tam nemohlo parkovať a išli policajti. Ale on do hodiny volal na môj mobil! a vedel moju adresu domov, kde pracujem a pomaly aj čislo topánok... to za hodinu....
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“