O kolik jste uz prisli bodu? =)
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska prisel o prvni bod Nastesti jenom o 1 bod a 500Kc.
Pro Brnaky: Jel jsem po Rooswelltove dolu a odbocil vlevo na Koliste, jenze tam je jednosmerka asi 50m dlouha. To jsem zjistil az po tom, co me zastavili policajti, kteri tam nekde zrovna projizdeli. Moje blbost, ze jsem nevidel znacku a jeste k tomu smula...
A abych si i trochu zanadaval, tak je to uplna blbost aby tam byla jednosmerka, protoze i se zaparkovanyma autama po boku se tam vejdou v pohode tri auta vedle sebe
Pro Brnaky: Jel jsem po Rooswelltove dolu a odbocil vlevo na Koliste, jenze tam je jednosmerka asi 50m dlouha. To jsem zjistil az po tom, co me zastavili policajti, kteri tam nekde zrovna projizdeli. Moje blbost, ze jsem nevidel znacku a jeste k tomu smula...
A abych si i trochu zanadaval, tak je to uplna blbost aby tam byla jednosmerka, protoze i se zaparkovanyma autama po boku se tam vejdou v pohode tri auta vedle sebe
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
jeden bod je v kliduwong píše:Tak jsem dneska prisel o prvni bod Nastesti jenom o 1 bod a 500Kc.
je, docela vtipný, že za ohrožení chodce můžeš nafasovat 4 a za vjez do jednosměrky ze špatné strany je jenom jeden ...
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No popravde nevim jestli jsem nejakej bod dostal nebo ne nebo kolik. Policajt o tom mluvil a vyfasoval jsem jenom normalni blocek, takze nevim. Ani nevim kde (a jestli) se to da zjistit.jirih píše:jeden bod je v kliduwong píše:Tak jsem dneska prisel o prvni bod Nastesti jenom o 1 bod a 500Kc.
je, docela vtipný, že za ohrožení chodce můžeš nafasovat 4 a za vjez do jednosměrky ze špatné strany je jenom jeden ...
Jinak jak jsem psal, bylo to asi kvuli povaze te jednosmerky, v nejake jine by to bylo mnohem horsi. Nebo kdybych se s nekym srazil - ale to je tam skoro nemozny.
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zkus a pak dej vedit Good luckgarfielld píše:je jen jedna možnost jak to zjistitArtie píše:Me tak napada...je najet do policajta za body? (jako treba ohrozeni chodce?) Nebo je to "jenom" utok na verejneho cinitele =))) ciste me to tedko tak napadlo...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
tohle za možnost určitě nepovažoval ...Artie píše:Tak to zkus a pak dej vedit Good luckgarfielld píše:je jen jedna možnost jak to zjistitArtie píše:Me tak napada...je najet do policajta za body? (jako treba ohrozeni chodce?) Nebo je to "jenom" utok na verejneho cinitele =))) ciste me to tedko tak napadlo...
myslel určitě -> pečlivě si prostudovat silniční zákon
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
tak naivni ani jeden z nas urcite neni, abychom si mysleli, ze je to takhle =DDDjirih píše:tohle za možnost určitě nepovažoval ...Artie píše:Tak to zkus a pak dej vedit Good luckgarfielld píše: je jen jedna možnost jak to zjistit
myslel určitě -> pečlivě si prostudovat silniční zákon
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
No tak aby se nereklo, tak sem taky vyplnil anketu a zatim bohuzel vedu
Za co mam v podpisu, snad uz nic nepribude, pesky se mi chodit moc nechce
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Nj, Haky, taky musíš mít ve všem prim...nejvíc bodů, jet nejdál (určo víš na co narážím) apod... ale třeba zahlusují i jiní šťastlivci a nepovedešHaky píše:No tak aby se nereklo, tak sem taky vyplnil anketu a zatim bohuzel vedu
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Salam: V Jihlave zajdes normalme na DI vedle autobusaku, tam se das vlevo na odbor ridicu (neberes si listek) a zatukas na libovolnou kancelar a tam ti to reknou zadarmo, pripadne za 45kc i vytisknou
Predlozis ridicak a obcanku, ridicak si podle stavu bodu treba rovnou nechaji
Predlozis ridicak a obcanku, ridicak si podle stavu bodu treba rovnou nechaji
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz