O kolik jste uz prisli bodu? =)

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

O kolik bodu jste lehci? =)

o zadny ;)
67
79%
o 1-2
11
13%
o 3-5
3
4%
o 6-8
3
4%
o 9-11
1
1%
uz mam fuc ridicak =(
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 85

wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

Tak jsem dneska prisel o prvni bod :cry: Nastesti jenom o 1 bod a 500Kc.

Pro Brnaky: Jel jsem po Rooswelltove dolu a odbocil vlevo na Koliste, jenze tam je jednosmerka asi 50m dlouha. To jsem zjistil az po tom, co me zastavili policajti, kteri tam nekde zrovna projizdeli. Moje blbost, ze jsem nevidel znacku a jeste k tomu smula...

A abych si i trochu zanadaval, tak je to uplna blbost aby tam byla jednosmerka, protoze i se zaparkovanyma autama po boku se tam vejdou v pohode tri auta vedle sebe :roll:
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

wong píše:Tak jsem dneska prisel o prvni bod :cry: Nastesti jenom o 1 bod a 500Kc.

Pro Brnaky: Jel jsem po Rooswelltove dolu a odbocil vlevo na Koliste, jenze tam je jednosmerka asi 50m dlouha. To jsem zjistil az po tom, co me zastavili policajti, kteri tam nekde zrovna projizdeli. Moje blbost, ze jsem nevidel znacku a jeste k tomu smula...

A abych si i trochu zanadaval, tak je to uplna blbost aby tam byla jednosmerka, protoze i se zaparkovanyma autama po boku se tam vejdou v pohode tri auta vedle sebe :roll:
jeden bod je v klidu :D
je, docela vtipný, že za ohrožení chodce můžeš nafasovat 4 a za vjez do jednosměrky ze špatné strany je jenom jeden ...
wong
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wong »

jirih píše:
wong píše:Tak jsem dneska prisel o prvni bod :cry: Nastesti jenom o 1 bod a 500Kc.

jeden bod je v klidu :D
je, docela vtipný, že za ohrožení chodce můžeš nafasovat 4 a za vjez do jednosměrky ze špatné strany je jenom jeden ...
No popravde nevim jestli jsem nejakej bod dostal nebo ne nebo kolik. Policajt o tom mluvil a vyfasoval jsem jenom normalni blocek, takze nevim. Ani nevim kde (a jestli) se to da zjistit.

Jinak jak jsem psal, bylo to asi kvuli povaze te jednosmerky, v nejake jine by to bylo mnohem horsi. Nebo kdybych se s nekym srazil - ale to je tam skoro nemozny.
crashed :'-( Toyota Carina II 1.6 GL ...prodana
Nissan Primera 1.6 LX (P10)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Me tak napada...je najet do policajta za body? (jako treba ohrozeni chodce?) Nebo je to "jenom" utok na verejneho cinitele =))) ciste me to tedko tak napadlo...
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Artie píše:Me tak napada...je najet do policajta za body? (jako treba ohrozeni chodce?) Nebo je to "jenom" utok na verejneho cinitele =))) ciste me to tedko tak napadlo...
je jen jedna možnost jak to zjistit :lol:
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

garfielld píše:
Artie píše:Me tak napada...je najet do policajta za body? (jako treba ohrozeni chodce?) Nebo je to "jenom" utok na verejneho cinitele =))) ciste me to tedko tak napadlo...
Tak to zkus a pak dej vedit ;) Good luck :bigups:
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

Artie píše:
garfielld píše:
tohle za možnost určitě nepovažoval ...

myslel určitě -> pečlivě si prostudovat silniční zákon :D
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

jirih píše:
Artie píše:
garfielld píše: je jen jedna možnost jak to zjistit :lol:
tohle za možnost určitě nepovažoval ...

myslel určitě -> pečlivě si prostudovat silniční zákon :D
tak naivni ani jeden z nas urcite neni, abychom si mysleli, ze je to takhle =DDD
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Tak koukám na tu anketku a říkám si, jestlipak je to hlasování stále ještě aktuální =)))
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Já mám auto furt v opravě a chodím pěšo. Takže taky žádný bodík. To je taky možnost. :woot:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

No tak aby se nereklo, tak sem taky vyplnil anketu a zatim bohuzel vedu :roll:
Za co mam v podpisu, snad uz nic nepribude, pesky se mi chodit moc nechce :)
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Haky píše:No tak aby se nereklo, tak sem taky vyplnil anketu a zatim bohuzel vedu :roll:
Za co mam v podpisu, snad uz nic nepribude, pesky se mi chodit moc nechce :)
Nj, Haky, taky musíš mít ve všem prim...nejvíc bodů, jet nejdál (určo víš na co narážím) apod... ;) ale třeba zahlusují i jiní šťastlivci a nepovedeš ;)
Komanche

Příspěvek od Komanche »

ja jsem furt cistej, ale nekdy zacatkem cervna se jdu podivat na nejakou fotku na polise, tak uvidime jak to dopadne :lol:
Salám
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salám »

me by spis zajimalo kde se to da zjistit. jednou jsem najel do jednosmerky a cajti me hned odchytli. O bodech nic nerikali, ale kdyz jsem se pak koukal na bodovy system tak za tuhle paradu ma byt 6 bodu. :(
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Salam: V Jihlave zajdes normalme na DI vedle autobusaku, tam se das vlevo na odbor ridicu (neberes si listek) a zatukas na libovolnou kancelar a tam ti to reknou zadarmo, pripadne za 45kc i vytisknou :wink:
Predlozis ridicak a obcanku, ridicak si podle stavu bodu treba rovnou nechaji :lol:
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“