Děkuji!

třeba u násBadger píše:Zdravím všechny...od zítřka budu majitelem Toyoty Corolly E10 1,3 16V r.v. 94 již v tuningové úpravě, ale chci pokračovat dále...a tak se chci zeptat zda se dají někde sehnat laděné svody???
Děkuji!

A to jako kde???Idaho píše:třeba u násBadger píše:Zdravím všechny...od zítřka budu majitelem Toyoty Corolly E10 1,3 16V r.v. 94 již v tuningové úpravě, ale chci pokračovat dále...a tak se chci zeptat zda se dají někde sehnat laděné svody???
Děkuji!

Ano, je to tak, nemylis seMiTMaN píše:aaaazda se mi to nebo vidim noveho majitele Markovi cerne corolly?
Jestli jo,tak gratzaspon se me presune muj vzor do pardubic
 Ode dneska jsem jejim novym hrdym majitel a jsem primo z Pce...Marek mi rikal o nekom kdo je tady pobliz, takze predpokladam ze to jsi ty
 Ode dneska jsem jejim novym hrdym majitel a jsem primo z Pce...Marek mi rikal o nekom kdo je tady pobliz, takze predpokladam ze to jsi ty   Se muzeme nekdy sejit, pokecat atd...
 Se muzeme nekdy sejit, pokecat atd...  
dneska sem te potkalBadger píše:Ano, je to tak, nemylis seMiTMaN píše:aaaazda se mi to nebo vidim noveho majitele Markovi cerne corolly?
Jestli jo,tak gratzaspon se me presune muj vzor do pardubic
Ode dneska jsem jejim novym hrdym majitel a jsem primo z Pce...Marek mi rikal o nekom kdo je tady pobliz, takze predpokladam ze to jsi ty
Se muzeme nekdy sejit, pokecat atd...
 jel sem si s AR156 a koukam. .corollka
 jel sem si s AR156 a koukam. .corollka  no sejit kazdopadne
 no sejit kazdopadne  rek bych ze mas pravo bejt opravdu hrdej
 rek bych ze mas pravo bejt opravdu hrdej 
 ..pze ja narozdil od mary sem mel takovou socka verzi
 ..pze ja narozdil od mary sem mel takovou socka verzi  a ta moje az bude hotova bude ty jeho asik trosku podobna.. .ale ne do detailu
 a ta moje az bude hotova bude ty jeho asik trosku podobna.. .ale ne do detailu  .. nevedel sem totiz jak skonci.. jestli to neoskube a neda jako serii.. tak sem zacal delat na podobny
 .. nevedel sem totiz jak skonci.. jestli to neoskube a neda jako serii.. tak sem zacal delat na podobny  .. akorat se to bude ubirat sem tam jinym smerem
 .. akorat se to bude ubirat sem tam jinym smerem