Děkuji!
E10 - Laděné svody
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
E10 - Laděné svody
Zdravím všechny...od zítřka budu majitelem Toyoty Corolly E10 1,3 16V r.v. 94 již v tuningové úpravě, ale chci pokračovat dále...a tak se chci zeptat zda se dají někde sehnat laděné svody???
Děkuji!
Děkuji!
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Laděné svody E10
třeba u násBadger píše:Zdravím všechny...od zítřka budu majitelem Toyoty Corolly E10 1,3 16V r.v. 94 již v tuningové úpravě, ale chci pokračovat dále...a tak se chci zeptat zda se dají někde sehnat laděné svody???
Děkuji!
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Laděné svody E10
A to jako kde???Idaho píše:třeba u násBadger píše:Zdravím všechny...od zítřka budu majitelem Toyoty Corolly E10 1,3 16V r.v. 94 již v tuningové úpravě, ale chci pokračovat dále...a tak se chci zeptat zda se dají někde sehnat laděné svody???
Děkuji!
Opravdu mate ladene svody presne na tento typ Corolly??? A za kolik???
Diky
Naposledy upravil(a) Badger dne stř 13.06.2007, 16:04, celkem upraveno 1 x.
- Badger
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to tak, nemylis seMiTMaN píše:aaaazda se mi to nebo vidim noveho majitele Markovi cerne corolly?
Jestli jo,tak gratzaspon se me presune muj vzor do pardubic
- MiTMaN
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
dneska sem te potkalBadger píše:Ano, je to tak, nemylis seMiTMaN píše:aaaazda se mi to nebo vidim noveho majitele Markovi cerne corolly?
Jestli jo,tak gratzaspon se me presune muj vzor do pardubic
Ode dneska jsem jejim novym hrdym majitel a jsem primo z Pce...Marek mi rikal o nekom kdo je tady pobliz, takze predpokladam ze to jsi ty
Se muzeme nekdy sejit, pokecat atd...
No budu pak potrebovat naky fotky z ty tvoji,kvuli servu a tak
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
- lizzard
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Laděný svody měl a snad ještě má na svý prodejní listěny výrobce výfuků REMUS ale účtuje si za ně kolem 18000 holt i za tu značku se platí. A kdyby ste se rozhodli pro tu výrobu na míru tak bych šel do toho s váma. A dyš už se bavíte o těch Pardubicích bydlim od nich asi tak 35 km
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz