to uz se mi na dalnici hodne dlouho nepodariloKUBAJZZ píše:Tak to se potkáme asi až tam,já hodím 5ku na dálnici a když to budu lechtat 110 - 120 tak se vlezu na tu spotřebu co ty takže to je na stejno a hlavně rychlejší a nikde nemusím brzdit

My pojedem určitě od nás po okreskách a taky bychom asi chtěli jet už v pátek, tak se nějak shromáždíme?? Nevím kolik nás bude, to se pořeší asi zítra.Leňulka píše:jedeme po okreskach 3 Celicy a 1 CarinaE uz v patek kdo by chtel muze se pridat
jasne, bylo by to superpetiss2.0Gti píše:My pojedem určitě od nás po okreskách a taky bychom asi chtěli jet už v pátek, tak se nějak shromáždíme?? Nevím kolik nás bude, to se pořeší asi zítra.Leňulka píše:jedeme po okreskach 3 Celicy a 1 CarinaE uz v patek kdo by chtel muze se pridat
už v pátek ?? kde přespíte?? bude přístupné to letište už v pátek večír??Leňulka píše:jasne, bylo by to superpetiss2.0Gti píše:My pojedem určitě od nás po okreskách a taky bychom asi chtěli jet už v pátek, tak se nějak shromáždíme?? Nevím kolik nás bude, to se pořeší asi zítra.Leňulka píše:jedeme po okreskach 3 Celicy a 1 CarinaE uz v patek kdo by chtel muze se pridat
no ja bych taky mohl pomoct, a je mi jedno kudy pojedu, pres Pisek je to stejne daleko, no jeste uvidim, dam vedetombre píše:Jo, jedu z Budějovic, ale asi brzy ráno, nabídl jsem BRunnerovi, že mu pomůžu. Přes Tábor se mi nechce, bohužel mám přesně opačné zkušenosti než BR, takže jedu přes Písek.Pavo.B. píše: Jinak kdo jede z Budejovic? jedes Ombre????
tak mi te vezmem na lano, a pokud to mas pojizdne a jen kitovane, tak klidne jed, ja taky jezdila jak kaspar tribarevna, a myslim ze to nikomu nevadilo, nebo snad jo??!!Tonda píše:Letos nejedu.Jsu asi věčnej skládač.Leda,že by někdo jel s podvalem.Ale i tak-zakitovaný nedodělky tam nemají co dělat.Tak příští rok.![]()
![]()
![]()
Nám to nevadilo, ba naopak, takový pěkný barevný zpestřeníLeňulka píše:tak mi te vezmem na lano, a pokud to mas pojizdne a jen kitovane, tak klidne jed, ja taky jezdila jak kaspar tribarevna, a myslim ze to nikomu nevadilo, nebo snad jo??!!Tonda píše:Letos nejedu.Jsu asi věčnej skládač.Leda,že by někdo jel s podvalem.Ale i tak-zakitovaný nedodělky tam nemají co dělat.Tak příští rok.![]()
![]()
![]()
jooo, jednobarevne to je, ale jen na chvilipetiss2.0Gti píše:Nám to nevadilo, ba naopak, takový pěkný barevný zpestřeníLeňulka píše:tak mi te vezmem na lano, a pokud to mas pojizdne a jen kitovane, tak klidne jed, ja taky jezdila jak kaspar tribarevna, a myslim ze to nikomu nevadilo, nebo snad jo??!!Tonda píše:Letos nejedu.Jsu asi věčnej skládač.Leda,že by někdo jel s podvalem.Ale i tak-zakitovaný nedodělky tam nemají co dělat.Tak příští rok.![]()
![]()
![]()
![]()
Jak se tak dívám na tu tvoji fotku, tak už to máš jednobarevný. Hezkýýýýýý
O tom jsem něco zaslechlLeňulka píše:jooo, jednobarevne to je, ale jen na chvilipetiss2.0Gti píše:Nám to nevadilo, ba naopak, takový pěkný barevný zpestřeníLeňulka píše: tak mi te vezmem na lano, a pokud to mas pojizdne a jen kitovane, tak klidne jed, ja taky jezdila jak kaspar tribarevna, a myslim ze to nikomu nevadilo, nebo snad jo??!!![]()
Jak se tak dívám na tu tvoji fotku, tak už to máš jednobarevný. Hezkýýýýýý