sakra to ses mel ozvat, zřejmě doslo k zámenen zboží při balení...Pavo.B. píše:Ono obcas se stane ze kdyz objednate dily tak nesedi, se mi stalo u paken z druhovyroby- mely trosku jiny ulozeni. Jinak ja tu mam dobryho mechanika ke kterymu chodim pro rady a kdyz potrebuju tak me o vikendu pusti do dilny. To je proste pohoda. Jinak vsechno delam doma, krome motoru ( rozvody a tak). V ofico v toyote zalezi hlavne na lidech, a je vyhoda ze toho fakt sezenou hodne a celkem rychle az na ty ceny. Hlavne nesmite dat najevo ze tomu nerozumite ale zase nedelat chytry. Jednou nam nalili novej olej ale starej zapomeli vypustit, no stane se, uz je to davno.![]()
Jinak sem nesmirne spokojenej s Idahem, ale abych neprechvalil jednou mi poslal termostat z Nissana myslim, no jelikoz jsem na to prisel po dlouhy dobe a moc penez to nebylo tak mam pekny tezitko
To ja bych se ozval prijit na to driv ale ono to bylo asi po 3 mesicich. Vlastne ho jeste ani ted nepotrebuju az tak za par tejdnu, a to si ho zase u Tbe objednam plus nejaky dilyIdaho píše:sakra to ses mel ozvat, zřejmě doslo k zámenen zboží při balení...Pavo.B. píše: Jinak sem nesmirne spokojenej s Idahem, ale abych neprechvalil jednou mi poslal termostat z Nissana myslim, no jelikoz jsem na to prisel po dlouhy dobe a moc penez to nebylo tak mam pekny tezitko