Co vy a nakup nahradnich dilu na Celicu

vše ohledně modelové řady Celica
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

mno jo... jak vidíš, tak výjimka potvrzuje pravidlo, jak se říká ;) a asi prostě máme štěstí že tu takovýho mechanika (i když to slovo nerad slyší ptže dělá trošku jinou práci) máme :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ja taky planuju naucit se s tim delat..chci si sam dat dohromady motor a zacit se tomu okrajove venovat a ucit se tomu...podobne jako to mel tusim idaho....snad me opravi pokud se pletu ale pocitacovej expert a co dokazal udelat se suprama a nejen na nich to zaslouzi uznani na to ze to nebyla az do ted jeho hlavni profese...treba MarAt (500HP civic, nyni 500HP 4X4 CRX) je snad PhDr nebo PuDr. To se jen tak nevidi :)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

To jo, pokud to má člověk jako koníčka, tak ho ta práce na autě baví daleko víc než když to má jako povolání.
A jak říká Celerák, máme opravdu štěstí, že máme v blízkosti toho "mechanika" . To se ho pak jen zeptám co musím udělat, když chci něco na autě udělat a je to. Příp. mu cinknu že mi to nejde a pokud má čas, tak se staví podívat a pomoct. Většinou řekne: Poprvé ti to ukážu a příště to už budeš dělat sám a ono to tak opravdu je :) Naposled jsem si takhle sám měnil manžety na poloosách. Pro někoho hračka, ale já to dělal poprvé, nejsem mechanik a nemít možnost takové pomoci bych si ani netroufl to dělat doma v garáži.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ono obcas se stane ze kdyz objednate dily tak nesedi, se mi stalo u paken z druhovyroby- mely trosku jiny ulozeni. Jinak ja tu mam dobryho mechanika ke kterymu chodim pro rady a kdyz potrebuju tak me o vikendu pusti do dilny. To je proste pohoda. Jinak vsechno delam doma, krome motoru ( rozvody a tak). V ofico v toyote zalezi hlavne na lidech, a je vyhoda ze toho fakt sezenou hodne a celkem rychle az na ty ceny. Hlavne nesmite dat najevo ze tomu nerozumite ale zase nedelat chytry. Jednou nam nalili novej olej ale starej zapomeli vypustit, no stane se, uz je to davno. :)
Jinak sem nesmirne spokojenej s Idahem, ale abych neprechvalil jednou mi poslal termostat z Nissana myslim, no jelikoz jsem na to prisel po dlouhy dobe a moc penez to nebylo tak mam pekny tezitko :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Pavo.B. píše:Ono obcas se stane ze kdyz objednate dily tak nesedi, se mi stalo u paken z druhovyroby- mely trosku jiny ulozeni. Jinak ja tu mam dobryho mechanika ke kterymu chodim pro rady a kdyz potrebuju tak me o vikendu pusti do dilny. To je proste pohoda. Jinak vsechno delam doma, krome motoru ( rozvody a tak). V ofico v toyote zalezi hlavne na lidech, a je vyhoda ze toho fakt sezenou hodne a celkem rychle az na ty ceny. Hlavne nesmite dat najevo ze tomu nerozumite ale zase nedelat chytry. Jednou nam nalili novej olej ale starej zapomeli vypustit, no stane se, uz je to davno. :)
Jinak sem nesmirne spokojenej s Idahem, ale abych neprechvalil jednou mi poslal termostat z Nissana myslim, no jelikoz jsem na to prisel po dlouhy dobe a moc penez to nebylo tak mam pekny tezitko :wink:
sakra to ses mel ozvat, zřejmě doslo k zámenen zboží při balení...
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

jenom doplnim ze noseni svych dilu k mechanikovi je dost k na houby - vetsina se na vas pak bude divat pres prsty - ne ze bych jim to nepral ale oni maji nejvetsi vyvar prave na nakupu a prodeji dilu... idealni je holt mit staleho cloveka ktery za ty roky nervu a kompromisu zna auto a majitele a pokud neni pitomec tak se zaridi pro staleho klienta
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Idaho píše:
Pavo.B. píše: Jinak sem nesmirne spokojenej s Idahem, ale abych neprechvalil jednou mi poslal termostat z Nissana myslim, no jelikoz jsem na to prisel po dlouhy dobe a moc penez to nebylo tak mam pekny tezitko :wink:
sakra to ses mel ozvat, zřejmě doslo k zámenen zboží při balení...
To ja bych se ozval prijit na to driv ale ono to bylo asi po 3 mesicich. Vlastne ho jeste ani ted nepotrebuju az tak za par tejdnu, a to si ho zase u Tbe objednam plus nejaky dily :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Celica“