A ted babo rad. Ne vy mi prosim poradte..

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
greddy
Věčnej rejpal

A ted babo rad. Ne vy mi prosim poradte..

Příspěvek od greddy »

Takze co je problemem? ze za 500,- (16l) vpower 95 najedu tak 60km nez mi zacne svitit hladovy oko a tak 90-100 nez ztratim nervy a jedu k pumpe kdyz mam rucicku 2mm pod carkou

1)lambda byla menena za universal..naka bosh tusim - emisema to neproslo stejne
2)predstih jsem mel 13° takze se nastavil zpet na 10°..naka extremni zema me necekala
3)svicky novy a kat by mel byt podle testeru na emisich v poradku
4)ted jsem si byl delat diagnostiku pres kody..strcim tam svorku a blikalo to porad asi 60x za sebou tak semt o prestal pocitat jelikoz zrejme zadna chyba v ECU nebyla.ok reset najel sem asi 20km v ruznych podminkach (mesto v kolone a pak rovinka 0-150 na plno) tak znova diagnostika a zase jen neprerusene blikani

sakra proc to tolik zere..kde je problem ja uz nevim..nechci vymenit neco zbytecne..
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

A co skusit vyměnit třeba nohu?Není moc těšká?Třeba to pomůže.... :wink: :lol:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: A ted babo rad. Ne vy mi prosim poradte..

Příspěvek od garfielld »

greddy píše:Takze co je problemem? ze za 500,- (16l) vpower 95 najedu tak 60km nez mi zacne svitit hladovy oko a tak 90-100 nez ztratim nervy a jedu k pumpe kdyz mam rucicku 2mm pod carkou
z tohodle pořádně nechápu jestli takhle tankuješ pořád nebo jen občas, prostě a jednoduše ti průměrná na 100km vychází přez 15l? nebo kolik?
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

tezkou nohu urcite nemam nejsem hloupej ..zkousim jezdit vylozene na spotrebu prave ze si auto stova uzivam abych vedel kolik si to vezme pri minimu...jezdim skoro proad na zelenou eko diodu..

takhle jezdim porad..nejvic v posledni dobe jezdim po meste a to mi vychazi prumerne na tech 15-20 litru
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

tak to ses na tom o dost hur,

jak jsem psal ja mam uplne stejnej problem, lambda pry v poradku,kat snad taky.Jediny co jsem nemenil tak kabely.A taky mam spotrebu cca 15litru mimo mesto
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

a co vsrřiky ?? koli maj nalítáno??
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD
My TOYOTA is fantastic
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

na tacho je 180 tis ale podle stavu sedacek a celkove podvozkovych dilu typuju ze to bylo stazeny takze tipuju spis 280 tis...

myslis ze vstrikama? co by nastalo za problem kdyby byly zaneseny? ze by motor dostaval malo paliva (pri standartni dodavce cerpadla) tak by jednotka davala povel ze cerpadlo ma tlacit vic?
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Jaký to má víkon to auto zdá se ti že víkonově klesla??Jak to jede do kopce?? Nežere ti olej třeba jestli neni zapečenej?No vstřik taky udělá hodně ale to by jsi musel poznat na víkonu teda jestli ti to nedělalo když už jsi to koupil.
My TOYOTA is fantastic
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

Farock píše:Jaký to má víkon to auto zdá se ti že víkonově klesla??Jak to jede do kopce?? Nežere ti olej třeba jestli neni zapečenej?No vstřik taky udělá hodně ale to by jsi musel poznat na víkonu teda jestli ti to nedělalo když už jsi to koupil.
no prave v jiny celice jsem nejel takze nemuzu posoudit :/.. do kopce to jede tak - pokud je tam 50km/h a ja chci jet na trojiku tak si musim preradit pac mi trojika auto skoro neutahne aniz bych nespomaloval a zaroven pokud chci jet na zelenou kontrolku.

olej nezere..

tak nechat procistit vstriky snad nebude tak drahy..cim se to dela ultrazvukem? budu msuet najit nekoho kdo to u nas dela
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

No skus na volnoběch přidat a držet plyn a podívat se jestli nekouří na první záběr by mněla ale pak už nee.
My TOYOTA is fantastic
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

no auto nekouri to vim ze jsem kontroloval..
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Tak jedině skus sáhnout do koncovky výfuku a jestli tam budou saze tak blbě spaluje
My TOYOTA is fantastic
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

vyfuk jsem ted menil ale myslim ze jsem na silenceru naky saze videl a kdyz jsem tam mel ten starej tan na vrchu byl dost zacouzenej jako TDi :D ale myslel jsem ze takhle malo je to normalni...takze kdyby to bylo ve spalovani tak je problem v cem?
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

No prvděpodobně ve vstřikách nemusí být všechny čtyři špatné stačí jedna nebo dvě.
My TOYOTA is fantastic
Farock
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farock »

Zkus ty vstřiky a myslím že tam bude zakopanej pes
My TOYOTA is fantastic
Odpovědět

Zpět na „Celica“