A ted babo rad. Ne vy mi prosim poradte..
A ted babo rad. Ne vy mi prosim poradte..
Takze co je problemem? ze za 500,- (16l) vpower 95 najedu tak 60km nez mi zacne svitit hladovy oko a tak 90-100 nez ztratim nervy a jedu k pumpe kdyz mam rucicku 2mm pod carkou
1)lambda byla menena za universal..naka bosh tusim - emisema to neproslo stejne
2)predstih jsem mel 13° takze se nastavil zpet na 10°..naka extremni zema me necekala
3)svicky novy a kat by mel byt podle testeru na emisich v poradku
4)ted jsem si byl delat diagnostiku pres kody..strcim tam svorku a blikalo to porad asi 60x za sebou tak semt o prestal pocitat jelikoz zrejme zadna chyba v ECU nebyla.ok reset najel sem asi 20km v ruznych podminkach (mesto v kolone a pak rovinka 0-150 na plno) tak znova diagnostika a zase jen neprerusene blikani
sakra proc to tolik zere..kde je problem ja uz nevim..nechci vymenit neco zbytecne..
1)lambda byla menena za universal..naka bosh tusim - emisema to neproslo stejne
2)predstih jsem mel 13° takze se nastavil zpet na 10°..naka extremni zema me necekala
3)svicky novy a kat by mel byt podle testeru na emisich v poradku
4)ted jsem si byl delat diagnostiku pres kody..strcim tam svorku a blikalo to porad asi 60x za sebou tak semt o prestal pocitat jelikoz zrejme zadna chyba v ECU nebyla.ok reset najel sem asi 20km v ruznych podminkach (mesto v kolone a pak rovinka 0-150 na plno) tak znova diagnostika a zase jen neprerusene blikani
sakra proc to tolik zere..kde je problem ja uz nevim..nechci vymenit neco zbytecne..
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: A ted babo rad. Ne vy mi prosim poradte..
z tohodle pořádně nechápu jestli takhle tankuješ pořád nebo jen občas, prostě a jednoduše ti průměrná na 100km vychází přez 15l? nebo kolik?greddy píše:Takze co je problemem? ze za 500,- (16l) vpower 95 najedu tak 60km nez mi zacne svitit hladovy oko a tak 90-100 nez ztratim nervy a jedu k pumpe kdyz mam rucicku 2mm pod carkou

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
na tacho je 180 tis ale podle stavu sedacek a celkove podvozkovych dilu typuju ze to bylo stazeny takze tipuju spis 280 tis...
myslis ze vstrikama? co by nastalo za problem kdyby byly zaneseny? ze by motor dostaval malo paliva (pri standartni dodavce cerpadla) tak by jednotka davala povel ze cerpadlo ma tlacit vic?
myslis ze vstrikama? co by nastalo za problem kdyby byly zaneseny? ze by motor dostaval malo paliva (pri standartni dodavce cerpadla) tak by jednotka davala povel ze cerpadlo ma tlacit vic?
no prave v jiny celice jsem nejel takze nemuzu posoudit :/.. do kopce to jede tak - pokud je tam 50km/h a ja chci jet na trojiku tak si musim preradit pac mi trojika auto skoro neutahne aniz bych nespomaloval a zaroven pokud chci jet na zelenou kontrolku.Farock píše:Jaký to má víkon to auto zdá se ti že víkonově klesla??Jak to jede do kopce?? Nežere ti olej třeba jestli neni zapečenej?No vstřik taky udělá hodně ale to by jsi musel poznat na víkonu teda jestli ti to nedělalo když už jsi to koupil.
olej nezere..
tak nechat procistit vstriky snad nebude tak drahy..cim se to dela ultrazvukem? budu msuet najit nekoho kdo to u nas dela